
מאפינס פתיתים, פטריות ובטטה
על ידי המטבח של שרית מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים, פתיתים
מתכון קל ומהיר לפשטידות פתיתים וגבינות אישיות עם פטריות ובטטה, פשטידה שילדים מאוד אוהבים. מנה מעולה לארוחת ערב חלבית, טעימה וקלה מאוד להכנה. ממש דקות עבודה ולתנור.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
10 דקות
25 דקות
35 דקות
- כ- מאפינס גדולים
הוראות הכנה
את הפתיתים נרתיח במים עד לריכוך, נסנן מנוזלים ונצנן.
את הבטטה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות (אני אוהבת להמשיך לקלוף וליצור רצועות בטטה דקות).
בקערה גדולה נערבב פטריות, בטטה, שמנת חמוצה, קוטג', מלח, פלפל ו-3 פרוסות גבינה צהובה מגוררות.
נשמן תבנית מאפינס ונמזוג לכל שקע עד לסופו. נפזר 3 פרוסות גבינה צהובה מגוררות על גבי המאפינס.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו כ-25 דקות.
אפשר לאפות את המאפינס גם במולטיקייק: יש להשתמש בחצי כמות גבינה צהובה ולערבב אותה ישירות בעיסת המאפינס, לאפות בתבנית מאפינס משומנת כ-8 דקות.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











