מאפינס פתיתים, פטריות ובטטה

על ידי המטבח של שרית  , , ,

מתכון קל ומהיר לפשטידות פתיתים וגבינות אישיות עם פטריות ובטטה, פשטידה שילדים מאוד אוהבים. מנה מעולה לארוחת ערב חלבית, טעימה וקלה מאוד להכנה. ממש דקות עבודה ולתנור.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 10 דקות

    25 דקות

    35 דקות

  • כ- מאפינס גדולים

מצרכים למתכון

2 כוסות פתיתים (לפני בישול)

1 גביע שמנת חמוצה

1/2 גביע קוטג'

1/4 כוס קמח תופח

2 ביצים

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1/4 כפית אבקת מרק בטעם בצל

6 פרוסות גבינה צהובה

1/2 בטטה

1 חבילת פטריות שימורים פרוסות

הוראות הכנה

את הפתיתים נרתיח במים עד לריכוך, נסנן מנוזלים ונצנן.

את הבטטה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות (אני אוהבת להמשיך לקלוף וליצור רצועות בטטה דקות).

בקערה גדולה נערבב פטריות, בטטה, שמנת חמוצה, קוטג', מלח, פלפל ו-3 פרוסות גבינה צהובה מגוררות.

נשמן תבנית מאפינס ונמזוג לכל שקע עד לסופו. נפזר 3 פרוסות גבינה צהובה מגוררות על גבי המאפינס.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו כ-25 דקות.

אפשר לאפות את המאפינס גם במולטיקייק: יש להשתמש בחצי כמות גבינה צהובה ולערבב אותה ישירות בעיסת המאפינס, לאפות בתבנית מאפינס משומנת כ-8 דקות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00