
מאפינס פתיתים, פטריות ובטטה
על ידי המטבח של שרית מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים, פתיתים
מתכון קל ומהיר לפשטידות פתיתים וגבינות אישיות עם פטריות ובטטה, פשטידה שילדים מאוד אוהבים. מנה מעולה לארוחת ערב חלבית, טעימה וקלה מאוד להכנה. ממש דקות עבודה ולתנור.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
10 דקות
25 דקות
35 דקות
- כ- מאפינס גדולים
הוראות הכנה
את הפתיתים נרתיח במים עד לריכוך, נסנן מנוזלים ונצנן.
את הבטטה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות (אני אוהבת להמשיך לקלוף וליצור רצועות בטטה דקות).
בקערה גדולה נערבב פטריות, בטטה, שמנת חמוצה, קוטג', מלח, פלפל ו-3 פרוסות גבינה צהובה מגוררות.
נשמן תבנית מאפינס ונמזוג לכל שקע עד לסופו. נפזר 3 פרוסות גבינה צהובה מגוררות על גבי המאפינס.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו כ-25 דקות.
אפשר לאפות את המאפינס גם במולטיקייק: יש להשתמש בחצי כמות גבינה צהובה ולערבב אותה ישירות בעיסת המאפינס, לאפות בתבנית מאפינס משומנת כ-8 דקות.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!