
עופיונים ממולאים בבצל ופטריות
על ידי Nino - מטבח אומנותי עיקריות
מנה עיקרית חגיגית לארוחה מושקעת וטעימה, עופיונים ממולאים בצל ופטריות. המנה מתאימה גם לראש השנה, לשבת או לאירוח מיוחד.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 5 דקות
-
50 דקות
1 שעה 15 דקות
2 שעות 5 דקות
- 2 עופיונים
הוראות הכנה
הכנת המילוי
נתחיל בחיתוך הפטריות לחצאים (אם הפטריות גדולות ניתן לחתוך לרבעים).
במחבת רחבה נחמם שמן ובו נטגן את הפטריות, תוך כדי ערבוב.
נוסיף את הבצלים הפרוסים, נמשיך לערבב ולטגן כ-3 דקות נוספות.
נוסיף למחבת את התבלינים והפטרוזיליה, נערבב ונסיר מהאש.
נצנן את תערובת הפטריות והבצל לטמפרטורת החדר, אם בחרנו להוסיף קרוטונים, זה הזמן.
מילוי העופיונים
נחלק את המילוי ל-2 חלקים שווים.
כל עופיון ננקה היטב ונמלא בנדיבות במילוי הפטריות והבצל.
בקערה גדולה נערבב שמן עם פפריקה, מלח, א. מרק ופלפל שחור.
נניח את העופיונים הממולאים בעדינות בקערת המרינדה ונצפה היטב.
לאחר ציפוי העופיונים נסדר אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונצלה בחום גבוה (על מצב גריל) למשך רבע שעה.
נעביר למצב אפייה רגיל, עדיין על חום גבוה, נהפוך את העופיונים בעדינות ונאפה עד להזהבה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!