סלט כרוב אדום וקשיו חגיגי

על ידי נעמי ברוכים  , , , ,

סלט חגיגי וטעים במיוחד שמכינים בדר"כ לחגים ולשבתות. קל להכנה, מהיר וצבעוני.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

מצרכים למתכון

1/4 כרוב ירוק

1/2 כוב אדום

1 גזר

מעט כוסברה קצוצה

מעט פטרוזיליה קצוצה

1 סלק חי

1/2 כוס אגוזי קשיו

פלפל ירוק חריף (לא חובה)

לרוטב

2 כפות חומץ לבן

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

מעט כמון

כפית דבש

הוראות הכנה

את הכרובים נקצוץ' נשטוף במי ברז ונייבש.

את הגזר והסלק נחתוך לגפרורים (מומלץ להיעזר בקולפן ג'וליאנים).

את הפלפל החריף נפרוס דק, נתחיל במעט מאוד ונוסיף לפי הטעם בסיום ההכנה.

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הסלט יחד עם הקשיו.

בקערה קטנה נטרוף יחדיו את כל מצרכי הרוטב.

נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב היטב.

נכסה את הסלט ונניח במרר לחצי שעה, עד לריכוך הכרוב.

הסלט המיוחד הזה יקשט כל שולחן אירוח! אבל הוא ממש לא מספיק, עוד מתכוני סלטים מיוחדים לאירוח תמצאו בעמוד הבא >> סלטים מיוחדים מומלצים למארחים

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

Liza

20/03/2017

בהחלט חגיגי! הכרוב האדום נותן צבע מדהים, כמו קישוט בשולחן.
אני ויתרתי על הכמון (טעם אישי), ויצא מעולה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00