
אורז עם תחתית בצל שרוף
על ידי ממטבחה של נורית ג. מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, תוספות
כשרוצים לשדרג את האורז בלי הרבה מאמץ - אורז עם תחתית בצלים שרופים הוא הפתרון המושלם. טעים יותר וקל להכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- 2 כוסות אורז
הוראות הכנה
תחילה נבשל את האורז בשיטת הפסטה: בסיר גדול עם מים רותחים, מלח ושמן נבשל 2 כוסות אורז.
נבשל את האורז 7-10 דקות ונערבב היטב כדי למנוע יצירת גושים.
נסנן את האורז ונשטוף תחת מים קרים. נניח את האורז לרבע שעה.
נעבור לבישול המנה: את הבצל נקלוף ונפרוס לפרוסות בינוניות, ניתן להשתמש גם ב-2 בצלים או יותר, כל אחד לפי טעמו.
נחמם שמן בסיר ובו נסדר את פרוסות הבצל, נטגן כדקה ונוסיף לסיר את האורז.
כעת נכסה את הסיר עם מכסה וננמיך להבה לנמוכה כמה שניתן (מומלץ להשתמש בתחתית למניעת להבה ישירה), נבשל חצי שעה ונכבה את האש.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!