מתכון לעוגיות ריפעת מרוקאיות

על ידי Linda's Home Made  

יום כיפור מתקרב ואי אפשר בלי עוגיות ריפעת - עוגיות מרוקאיות עם גרגירי אניס שמומלץ להגיש ביחד עם כוס תה חם.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

כוס של 200 מ"ל

קילו קמח

2 אבקת אפיה

כוס סוכר

כוס שומשום

כוס שמן

כוס מים / מיץ תפוזים

3 ביצים L

1/2 כוס גרגרי אניס (לא חובה)

הוראות הכנה

תחילה נערבב את כל חומרי הריפעת לבצק אחיד.

נכסה את בקערה בניילון נצמד ונניח לחצי שעה.

בינתיים נחמם תנור ל-180 מעלות.

נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים, כל חלק נרדד על נייר אפייה מקומח לעלה דק בעובי 3-4 מ"מ.

בעזרת מזלג נחורר את פני הבצק.

נחתוך את העלה למלבן גדול הגודל התבנית ובעזרת גלגלת משונת נחתוך ריבועים או מעויינים בגודל עוגייה.

נעביר את נייר האפייה עם הבצק לתבנית תנור ונאפה את הריפעת 20-25 דקות, עד להזהבה.

נוציא את העוגיות מהתנור, נצנן לחלוטין ונפריד בין העוגיות שהתחברו.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

תמי

10/09/2017

טעים מאוד תודה

נעמי

29/02/2016

מעולות.
תודה

חלי כהן

09/11/2015

מעולה

תמר

21/09/2015

עוגיות נהדרות וקלות להכנה.
כל הכבוד, תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00