
מתכון לעוגיות ריפעת מרוקאיות
על ידי Linda's Home Made עוגיות
יום כיפור מתקרב ואי אפשר בלי עוגיות ריפעת - עוגיות מרוקאיות עם גרגירי אניס שמומלץ להגיש ביחד עם כוס תה חם.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
הוראות הכנה
תחילה נערבב את כל חומרי הריפעת לבצק אחיד.
נכסה את בקערה בניילון נצמד ונניח לחצי שעה.
בינתיים נחמם תנור ל-180 מעלות.
נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים, כל חלק נרדד על נייר אפייה מקומח לעלה דק בעובי 3-4 מ"מ.
נחתוך את העלה למלבן גדול הגודל התבנית ובעזרת גלגלת משונת נחתוך ריבועים או מעויינים בגודל עוגייה.
נעביר את נייר האפייה עם הבצק לתבנית תנור ונאפה את הריפעת 20-25 דקות, עד להזהבה.
נוציא את העוגיות מהתנור, נצנן לחלוטין ונפריד בין העוגיות שהתחברו.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
תמי
10/09/2017
טעים מאוד תודה
נעמי
29/02/2016
מעולות.
תודה
חלי כהן
09/11/2015
מעולה
תמר
21/09/2015
עוגיות נהדרות וקלות להכנה.
כל הכבוד, תודה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!