ירקות מוקפצים בדבש וסילאן – מתכון בריא
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות, תוספות
תוספת בריאה שמתאימה לכל ארוחה - מגוון ירקות צבעוניים מוקפצים בשמן זית מתובלים בדבש וסילאן. מנה עשירה בטעמים וויטמינים.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- 2-3 סועדים
מצרכים למתכון
1 בצל לבן פרוס
1 בצל סגול פרוס
4 כפות שמן זית
1 פלפל אדום רצועות
1 פלפל ירוק רצועות
1 פלפל צהוב רצועות
2 שיני שום קצוצות
כוס שעועית ירוקה מבושלת חלקית
1/2 כוס גרגירי תירס (לא חובה)
לתיבול
מלח
פלפל
כף סילאן
כף דבש / עוד כף סילאן לטבעוניים
הוראות הכנה
במחבת רחבה ועמוקה (או בווק) נקפיץ את 2 הבצלים בשמן הזית כ-3 דקות.
נוסיף למחבת שום ונקפיץ מעט.
נוסיף גם רצועות פלפלים ונמשיך להקפיץ את כל הירקות יחדיו.
נוסיף שעועית ותירס, נתבל ונקפיץ עד שהירקות רכים ומוכנים לאכילה.
נטעם, נתקן תיבול ונגיש חם.