ירקות מוקפצים בדבש וסילאן – מתכון בריא

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , , , , ,

תוספת בריאה שמתאימה לכל ארוחה - מגוון ירקות צבעוניים מוקפצים בשמן זית מתובלים בדבש וסילאן. מנה עשירה בטעמים וויטמינים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

1 בצל לבן פרוס

1 בצל סגול פרוס

4 כפות שמן זית

1 פלפל אדום רצועות

1 פלפל ירוק רצועות

1 פלפל צהוב רצועות

2 שיני שום קצוצות

כוס שעועית ירוקה מבושלת חלקית

1/2 כוס גרגירי תירס (לא חובה)

לתיבול

מלח

פלפל

כף סילאן

כף דבש / עוד כף סילאן לטבעוניים

הוראות הכנה

במחבת רחבה ועמוקה (או בווק) נקפיץ את 2 הבצלים בשמן הזית כ-3 דקות.

נוסיף למחבת שום ונקפיץ מעט.

נוסיף גם רצועות פלפלים ונמשיך להקפיץ את כל הירקות יחדיו.

נוסיף שעועית ותירס, נתבל ונקפיץ עד שהירקות רכים ומוכנים לאכילה.

נטעם, נתקן תיבול ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00