FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


ירקות מוקפצים בדבש וסילאן – מתכון בריא

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , , , , ,

תוספת בריאה שמתאימה לכל ארוחה - מגוון ירקות צבעוניים מוקפצים בשמן זית מתובלים בדבש וסילאן. מנה עשירה בטעמים וויטמינים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

1 בצל לבן פרוס

1 בצל סגול פרוס

4 כפות שמן זית

1 פלפל אדום רצועות

1 פלפל ירוק רצועות

1 פלפל צהוב רצועות

2 שיני שום קצוצות

כוס שעועית ירוקה מבושלת חלקית

1/2 כוס גרגירי תירס (לא חובה)

לתיבול

מלח

פלפל

כף סילאן

כף דבש / עוד כף סילאן לטבעוניים

הוראות הכנה

במחבת רחבה ועמוקה (או בווק) נקפיץ את 2 הבצלים בשמן הזית כ-3 דקות.

נוסיף למחבת שום ונקפיץ מעט.

נוסיף גם רצועות פלפלים ונמשיך להקפיץ את כל הירקות יחדיו.

נוסיף שעועית ותירס, נתבל ונקפיץ עד שהירקות רכים ומוכנים לאכילה.

נטעם, נתקן תיבול ונגיש חם.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.