שיפודי סלמון ברוטב טריאקי וסילאן

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , , ,

מנה בריאה וטעימה שמכינים ב-15 דקות עבודה בלבד, מושלמת לארוחת צהריים לשומרי משקל ולאוהבי הסלמון בכלל. שיפודי סלמון ברוטב טריאקי וסילאן.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 2 סועדים

מצרכים למתכון

2 נתחי פילה סלמון

מיץ מחצי לימון

4 כפות שמן זית

1 שן שום כתושה

1 כפית חרדל

1 כף טריאקי

1 כף סילאן

פלפל לבן

שומשום

הוראות הכנה

את נתחי הסלמון נשרה בלימון למשך חצי שעה, נשטוף ונסנן מנוזלים.

בקערה גדולה נערבב שמן זית, שום, חרדל, טריאקי, סילאן ופלפל.

נחתוך את נתחי הסלמון לקוביות בגודל שווה ונניח בקערת הרוטב.

נשרה למשך רבע שעה, נסדר את קוביות הסלמון על שיפוד, כ-5 קוביות על כל שיפוד.

נניח את השיפודים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשפוך עליהם את הרוטב.

נפזר שומשום ונאפה בתנור חם על 190 מעלות כ-15 דקות.

ניתן להכפיל כמויות לפי כמות הסועדים.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

אפרת

01/12/2016

רוטב טריאקי של קנור לא מכיל גלוטן !

foodisgood

12/04/2016

היי שני,
כל נתח סלמון במשקל של כ-200 גרם.

שני

11/04/2016

כמה גרם כל נתח סלמון?

נועה

28/03/2016

רוטב טריאקי מכיל גלוטן!! גם סויה וגם חומץ אורז מכילים גלוטן, שהם ממרכיבי הרוטב המוכן

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00