
שיפודי סלמון ברוטב טריאקי וסילאן
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים קלים, עיקריות
מנה בריאה וטעימה שמכינים ב-15 דקות עבודה בלבד, מושלמת לארוחת צהריים לשומרי משקל ולאוהבי הסלמון בכלל. שיפודי סלמון ברוטב טריאקי וסילאן.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
- 2 סועדים
הוראות הכנה
את נתחי הסלמון נשרה בלימון למשך חצי שעה, נשטוף ונסנן מנוזלים.
בקערה גדולה נערבב שמן זית, שום, חרדל, טריאקי, סילאן ופלפל.
נחתוך את נתחי הסלמון לקוביות בגודל שווה ונניח בקערת הרוטב.
נשרה למשך רבע שעה, נסדר את קוביות הסלמון על שיפוד, כ-5 קוביות על כל שיפוד.
נניח את השיפודים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשפוך עליהם את הרוטב.
נפזר שומשום ונאפה בתנור חם על 190 מעלות כ-15 דקות.
ניתן להכפיל כמויות לפי כמות הסועדים.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
אפרת
01/12/2016
רוטב טריאקי של קנור לא מכיל גלוטן !

12/04/2016
היי שני,
כל נתח סלמון במשקל של כ-200 גרם.
שני
11/04/2016
כמה גרם כל נתח סלמון?
נועה
28/03/2016
רוטב טריאקי מכיל גלוטן!! גם סויה וגם חומץ אורז מכילים גלוטן, שהם ממרכיבי הרוטב המוכן

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!