קרקרים ביתיים מלוחים עם תוספות

על ידי Linda's Home Made  

אם אתם מכינים את הקרקרים הללו כדאי שתברחו מהבית. הקרקרים האלה טעימים, נחטפים כמו גרעינים, פשוט סכנה... מהבצק יוצא גוש לא גדול של בצק אבל לא לדאוג, יוצאים המון קרקרים (כ-3 תבניות).

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 40 דקות

    20 דקות

    1 שעה

  • 3 מגשי קרקרים

מצרכים למתכון

לקרקרים

3/4 כוס שמן

3/4 כוס מים

כפית מלח

3.5 כוסות קמח

תוספות

שומשום

קצח, מלח גס

זעתר

פפריקה חריפה

הוראות הכנה

במיקסר, או ידנית, נלוש את כל מצרכי הבצק עד למרקם נוח ונעים.

נניח את הבצק למנוחה של חצי שעה.

נחלק את הבצק ל-3 חלקים ונרדד כל חלק על נייר אפייה לעלה דק מאוד.

נפזר את התוספות שבחרנו ונרדד שוב בכדי להטמיע את התוסות בבצק.

בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה נחתוך את הבצק למשולשים.

נחמם תנור ל-180 מעלות, נעביר את ניירות האפייה לתבניות ונאפה את הקרקרים עד להזהבה בין 15-25 דקות, תלוי בתנור.

חשוב מאוד להשגיח עם הקרקרים כשהם בתנור כי הם יכולים להשחים יתר על המידה וזה קורה מהר.

נוציא את התבניות מהתנור ונצנן את הקרקרים בטמפ' החדר לפני שנטעם.

נגיש עם ירקות חתוכים, שמנת חמוצנ ומטבלים נוספים.

שתפו את המתכון >>

7 דירוגים וחוות דעת

תהל

01/01/2018

היי, העיסה יצאה לי קצת מפוררת ולא חלקה..מה לעשות? איזה כוס מדובר כמה מיל?

קרן

22/03/2017

זה טעים! טרפו את זה תודה. כדי לעשות כמות כפולה כדי לעשות ביחד את הבצק או כדי כל כמות לחוד?

עביר

08/11/2016

אין על המתכון שלך.. פשוט יוצא כמו שצריך.. כל פעם תוספת חדשה שלאף אחד לא ישעמם מהטעם 🙂

לינדה אמגר לנגנואר

12/11/2015

היי רחל לא ניסיתי שמן זית אבל אני מאמינה שאפשר להחליף אבל זה ישפיע על הטעם, בקשר למרקם העוגיות אני לא בטוחה.

foodisgood

15/08/2015

דינה – האפייה נעשית במצב רגיל, לא טורבו.
רחל – לא כדאי להחליף את סוג השמן.

דינה

15/08/2015

היי לינדה..
האפייה נעשת בטורבו או רגיל?

רחל

13/08/2015

היי לינדה, האם אפשר להחליף שמן רגיל בשמן זית במתכון הקרקרים? תודה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00