
קרקרים ביתיים מלוחים עם תוספות
על ידי Linda's Home Made עוגיות
אם אתם מכינים את הקרקרים הללו כדאי שתברחו מהבית. הקרקרים האלה טעימים, נחטפים כמו גרעינים, פשוט סכנה... מהבצק יוצא גוש לא גדול של בצק אבל לא לדאוג, יוצאים המון קרקרים (כ-3 תבניות).
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
40 דקות
20 דקות
1 שעה
- 3 מגשי קרקרים
הוראות הכנה
במיקסר, או ידנית, נלוש את כל מצרכי הבצק עד למרקם נוח ונעים.
נניח את הבצק למנוחה של חצי שעה.
נחלק את הבצק ל-3 חלקים ונרדד כל חלק על נייר אפייה לעלה דק מאוד.
נפזר את התוספות שבחרנו ונרדד שוב בכדי להטמיע את התוסות בבצק.
בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה נחתוך את הבצק למשולשים.
נחמם תנור ל-180 מעלות, נעביר את ניירות האפייה לתבניות ונאפה את הקרקרים עד להזהבה בין 15-25 דקות, תלוי בתנור.
חשוב מאוד להשגיח עם הקרקרים כשהם בתנור כי הם יכולים להשחים יתר על המידה וזה קורה מהר.
נוציא את התבניות מהתנור ונצנן את הקרקרים בטמפ' החדר לפני שנטעם.
נגיש עם ירקות חתוכים, שמנת חמוצנ ומטבלים נוספים.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
תהל
01/01/2018
היי, העיסה יצאה לי קצת מפוררת ולא חלקה..מה לעשות? איזה כוס מדובר כמה מיל?
קרן
22/03/2017
זה טעים! טרפו את זה תודה. כדי לעשות כמות כפולה כדי לעשות ביחד את הבצק או כדי כל כמות לחוד?
עביר
08/11/2016
אין על המתכון שלך.. פשוט יוצא כמו שצריך.. כל פעם תוספת חדשה שלאף אחד לא ישעמם מהטעם 🙂
לינדה אמגר לנגנואר
12/11/2015
היי רחל לא ניסיתי שמן זית אבל אני מאמינה שאפשר להחליף אבל זה ישפיע על הטעם, בקשר למרקם העוגיות אני לא בטוחה.

15/08/2015
דינה – האפייה נעשית במצב רגיל, לא טורבו.
רחל – לא כדאי להחליף את סוג השמן.
דינה
15/08/2015
היי לינדה..
האפייה נעשת בטורבו או רגיל?
רחל
13/08/2015
היי לינדה, האם אפשר להחליף שמן רגיל בשמן זית במתכון הקרקרים? תודה.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!