
ריבועי שומשום ופרמז'ן מלוחים
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה עוגיות
את עוגיות השומשום והפרמז'ן המלוחות הללו לא תפסיקו לנשנש! מתכון קל וטעים במיוחד לריבועי שומשום ופרמז'ן שכיף לתת במתנה כשמתארחים.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
35 דקות
25 דקות
1 שעה
- כ-80 ריבועים קטנים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, אבקת אפיה ומערבבים לתוכו את המלח, מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.
מוסיפים שמן, מים, שומשום ופרמזן ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד,חלק ולא דביק (עיבוד יתר פוגם במרקם)
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים ל-20 דקות מנוחה בטמפ' החדר.
מעצבים: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק וחותכים בעזרת סכין לרצועות רחבות ואז לצורת ריבועים