
ריבועי שומשום ופרמז'ן מלוחים
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה עוגיות
את עוגיות השומשום והפרמז'ן המלוחות הללו לא תפסיקו לנשנש! מתכון קל וטעים במיוחד לריבועי שומשום ופרמז'ן שכיף לתת במתנה כשמתארחים.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
35 דקות
25 דקות
1 שעה
- כ-80 ריבועים קטנים
הוראות הכנה
מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, אבקת אפיה ומערבבים לתוכו את המלח, מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.
מוסיפים שמן, מים, שומשום ופרמזן ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד,חלק ולא דביק (עיבוד יתר פוגם במרקם)
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים ל-20 דקות מנוחה בטמפ' החדר.
מעצבים: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק וחותכים בעזרת סכין לרצועות רחבות ואז לצורת ריבועים
אופים: כ- 20-25 דק' בחום 180 מעלות
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!