ריבועי שומשום ופרמז’ן מלוחים

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  

את עוגיות השומשום והפרמז'ן המלוחות הללו לא תפסיקו לנשנש! מתכון קל וטעים במיוחד לריבועי שומשום ופרמז'ן שכיף לתת במתנה כשמתארחים.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 35 דקות

    25 דקות

    1 שעה

  • כ-80 ריבועים קטנים

מצרכים למתכון

1 ק"ג קמח כפרי (אפשר גם לבן)

1 שקית אבקת אפיה

1.5 כפות מלח שטוחות

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

1 כוס שמן קנולה

1 כוס מים

1/2 כוס פרמז'ן מגורד

חצי כוס שומשום

ביצה טרופה לזיגוג

הוראות הכנה

מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, אבקת אפיה ומערבבים לתוכו את המלח, מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.

מוסיפים שמן, מים, שומשום ופרמזן ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד,חלק ולא דביק (עיבוד יתר פוגם במרקם)

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים ל-20 דקות מנוחה בטמפ' החדר.

מעצבים: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק וחותכים בעזרת סכין לרצועות רחבות ואז לצורת ריבועים

מברישים בביצה

אופים: כ- 20-25 דק' בחום 180 מעלות

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00