
נקניקיות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות
על ידי המטבח של שרית מתכונים ללא גלוטן, מתכונים קלים, עיקריות
מנת ילדים נוסטלגית וקלה להכנה - נקניקיות פרוסות עם קוביות תפוחי אדמה ברוטב עגבניות ואת הכל מכינים בסיר אחד בלבד. ארוחת צהריים מהירה וטעימה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות בגודל שווה.
את הנקניקיות נפרוס לעיגולים לא דקים מידי, כל עיגול כ- 1 ס"מ עובי.
בסיר רחב ושטוח נטגן את תפוחי האדמה בכ-2 כפות שמן כ- 5 דקות טיגון, עד שתפוחי האדמה משחימים מעט.
נוסיף לסיר את פרוסות הנקניקיות ונמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות, עד שגם הנקניקיות משחימות יפה.
כעת נוסיף לסיר מים רותחים, עד לכיסוי תפוחי האדמה (נתחיל בכוס מים ואם צריך נוסיף עוד.
נוסיף גם רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב עד שכל המים נצבעים אדום, נביא לרתיחה ונבשל על אש בינונית כ חצי שעה .
נבדוק שתפוחי האדמה רכים, נבדוק גם את התיבול ונסיר מהאש.
נגיש מעל מצע של אורז לבן ובתאבון.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!