FoodisGood

חדשים באתר
שיתוף ב whatsapp


עוגת סולת, תפוז וקוקוס פשוטה

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  

מתכון לעוגת סולת פשוטה ומוצלחת עם מיץ תפוזים וקוקוס, ללא הפרדת ביצים, עוגה שמכינים במהירות ובקלות ב-4 תבניות אינגליש קייק. מומלץ כמתנה לשבת.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • 4 תבניות אינגליש קייק

מצרכים למתכון

לעוגה

כוס קמח תופח או קמח רגיל ו-1 א.אפייה

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

כוס קוקוס

כוס סולת

כוס מיץ תפוזים

4 ביצים

לסירופ

כוס סוכר

כוס מים

2 כפוץ מיץ לימון סחוט

הוראות הכנה

במיקסר נקציף ביצים שלמות, ללא הפרדה.

נוסיף בהדרגה שמן, תפוזים ואת החומרים היבשים.

נעבד עד לבלילה אחידה.

ניצוק את בלילת העוגה ל-4 תבניות אינגליש קייק משומנות קלות ונאפה בתנור חם על 180 מעלות בין 35 ל-45 דקות.

בינתיים נרתיח בסיר בינוני כוס מים עם כוס סוכר ומיץ לימון עד להמסת הסוכר.

נניח את הסירופ לצינון וכשהעוגה מוכנה ניצוק את הסירופ הקר על העוגה החמה.

נקשט בהמון קוקוס, לימונים או תפוזים. ניתן לעטוף בניילון ולתת במתנה היות ויוצאות 4 תבניות עוגה.

אולי יעניין אותך...

3 דירוגים וחוות דעת

חגית מירש

עוגת סולת טעימה מאוד הספיקה ל2 תבניות והתחסלה ישר!

עפרה קטן

יצאה עוגה טעימה מאוד וחצי ממנה התחסלה.
אפשר להוריד מכמות הסוכר בסירופ לחצי כוס.

כרמלה

המתכון הספיק רק ל-2 תבניות ולא ל-4.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.