FoodisGood

סינטה צרובה במרינדת חרדל ורוזמרין

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  

נתח סינטה צרוב על מחבת ששהה במרינדת חרדל, פלפל לבן ורוזמרין. מנה מושקעת וטעימה שמתאימה לשבתות, חגים או לאירוח.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 35 דקות

    25 דקות

    1 שעה

  • 8 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

סינטה מיושנת במשקל קילו וחצי

2 כפות חרדל דיזון גרגירים

כף פלפל שחור גרוס גס

כף פלפל לבן (מטחנה ידנית)

4 ענפי רוזמרין קצוצים

4 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מנקים את נתח הסינטה משומן

מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את כל חומרי המרינדה ומורחים על הבשר מכל צדדיו

מניחים בטמפרטורת החדר את הסינטה עם המרינדה לחצי שעה

מחממים מחבת כבדה ולוהטת, מתבלים במלח גס את הסינטה וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה

מוציאים מהמחבת, מניחים על תבנית נותנים לנתח להתקרר

פורסים לפרוסות דקות מאוד ומגישים עם לחם טוב ומטבל שמן זית ובלסמי

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.