FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


עוגיות שלג שוקולד סדוקות

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  ,

עוגיות השלג הן עוגיות אהובות במיוחד, המראה שלהן מגרה והטעם מושלם. מתכון קל וטעים לעוגיות שלג שוקולד סדוקות עם תוספת טעימה במיוחד.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 15 דקות

    10 דקות

    25 דקות

  • כ-20 עוגיות

מצרכים למתכון

2 ביצים

2 טיפות תמצית רום

1/2 כוס סוכר

קמצוץ מלח

1/2 כוס קקאו

2 כפות שוקולית

1 וחצי כוסות קמח

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

1/4 כוס שמן

הוראות הכנה

בקערה גדולה נטרוף יחדיו ביצים, תמצית רום, סוכר ומלח.

נוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב קקאו, שוקולית, שמן, קמח ואבקת אפייה.

נערבב עד לקבלת בצק עוגיות דביק.

מן הבצק ניצור כדורים, נגלגל באבקת סוכר ונצפה את העוגיות היטב.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשמור על רווחים בין עוגייה לעוגייה.

נאפה את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות כ-10 דקות, שימו לב - אין לאפות את העוגיות יותר מידי אחרת הן תתפוררנה.

נוציא את העוגיות מהתנור ונצנן את העוגיות לחלוטין לפני שניגע בהן.

נשמור את העוגיות בצנצנת אטומה.

אולי יעניין אותך...

16 דירוגים וחוות דעת

שני

יצא מעולה!! מתכון פשוט וקל וממש הופתעתי! כמו שקונים בחנות !

חיה מושקא

יצא ממש טעים!
הוספתי עוגיות שוקולד ציפס ויצא מושלם

סימה

דווקא כן כתוב להוסיף את השמן יחד עם הכל!

עמית

מתכון מ ע ו לה
הייתי סקפטית בהתחלה לגבי המתכון, לא היה לי על מה. יצא פיצוץ.
אל תתחכמו ותשאירו בתנור למעלה מ-10 דקות, הן יוצאות קשות. 10 דקות בול והן פצצה.

עדי

עוגיות מהממות וכל כך טעימות. מתכון מדויק ומומלץ בחום
האבקת סוכר לא נחוצה

יהלי ואביבה

מתכון קל, מהיר ופשוט טעים החלפנו את השוקולית בקקאו והן יצאו טובות מאוד .
מומלץ מאוד

תמר

וואווווו איזהה עוגיות מושלמותת טעימות בטירוףףףףףףףף. תודה מתכון מנצח קל מאד פשוט ומהיר הכנה

רוני וחפצי

מתכון נחמד….
דיי אהבתי אבל יש לו מעט חסרונות, לא רשום איפה נכנס השמן. או גודל כוס..
אבל חוץ מזה זה מתכון ממש חמוד.

היי הילה,
ניתן להמיר את הקקאו בשוקולית.

הילה

הי, האם ניתן לשנות מעט את הכמויות של הקקאו, על-מנת שירגישו אותו פחות, כי הטעם שלו מאוד דומיננטי?

תמר

אצלנו קוראים לזה עוגיות רעידת אדמה…..
זה לא נראה ככה?
ממליצה!!

סוזנה

על איזה גודל כוס מדובר?

יעל

הכנתי את העוגיות פעמיים.
בפעם הראשונה השארתי אותן קצת יותר מ10 דקות בתנור והן יצאו קשות מידי.
בפעם השניה הוצאתי אחרי 10 דקות בדיוק וגם הוספתי לבצק מעט שוקולדציפס.
יצא מעולה

יעל

הכנתי את העוגיות פעמיים. בפעם הראשונה השארתי קצת יותר מ10 דקות בתנור והן יצאו קשות מידי.
בפעם השנייה הוצאתי בדיוק אחרי 10 דקות וגם הוספתי קצת שוקולד צ'יפס. יצא ממש טעים.

היי פזית,
את השמן מוסיפים בהדרגה יחד עם שאר המצרכים, תודה רבה על תשומת הלב, המתכון יתוקן.

פזית

לא רשום היכן נכנס השמן

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.