
ספגטי מיטבולס (קציצות בשר)
על ידי המתכונים של ריקי גבאי בשר, פסטה ונודלס
ארוחת צהריים מושקעת וטעימה לילדים וגם למבוגרים - מתכון לספגטי מיטבולס (קציצות בשר אווריריות). ספגטי ביתי עשיר בטעמים ובצורת הגשה מגרה במיוחד.
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
40 דקות
50 דקות
1 שעה 30 דקות
- 4-5 סועדים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת קציצות בשר
בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
ניצור כדורים בגודל הרצוי, נשטח מעט עם היד ונטגן משני הצדדים עד להשחמה טובה.
הכנת רוטב עגבניות עם קציצות
בסיר גדול נטגן בצל ושום עד שהבצל הופך שקוף.
נוסיף לסיר עגבניות מגורדות, רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב ונטגן מספר דקות.
נוסיף לסיר כוס מים או יותר, תלוי בסמיכות הרוטב הרצויה. נערבב היטב ונביא לרתיחה.
ננמיך לאש בינונית - נמוכה ונבשל במשך כרבע שעה.
נוסיף פטרוזיליה ואת הקציצות ונבשל יחדיו כ20 דקות.
נבשל ספגטי לפי הוראות היצרן, נעביר לצלחת הגשה ובמרכז הספגטי נניח את רוטב המיטבולס שלנו.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











