ספגטי מיטבולס (קציצות בשר)

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  ,

ארוחת צהריים מושקעת וטעימה לילדים וגם למבוגרים - מתכון לספגטי מיטבולס (קציצות בשר אווריריות). ספגטי ביתי עשיר בטעמים ובצורת הגשה מגרה במיוחד.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
  • 40 דקות

    50 דקות

    1 שעה 30 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

חבילת ספגטי

לקציצות בשר (מיטבולס)

1/2 קילו בשר טחון

2 בצלים קצוצים

עלי כרפס קצוצים

ביצה

תפוח אדמה קלוף ומגורד

פרוסת לחם רטובה, סחוטה וקצוצה

תבלינים: מלח, פלפל, מעט כמון, מעט כורכום, מעט אגוז מוסקט

לרוטב

5 עגבניות מגורדות

בצל קצוץ

חבילת רסק עגבניות קטנה

4 שיני שום כתושות

כפית פפריקה אדומה

מלח ופלפל לפי הטעם

קורט סוכר

מעט כורכום

כוס מים או יותר

הוראות הכנה

הכנת קציצות בשר

בקערה גדולה נערבב היטב את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.

ניצור כדורים בגודל הרצוי, נשטח מעט עם היד ונטגן משני הצדדים עד להשחמה טובה.

הכנת רוטב עגבניות עם קציצות

בסיר גדול נטגן בצל ושום עד שהבצל הופך שקוף.

נוסיף לסיר עגבניות מגורדות, רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב ונטגן מספר דקות.

נוסיף לסיר כוס מים או יותר, תלוי בסמיכות הרוטב הרצויה. נערבב היטב ונביא לרתיחה.

ננמיך לאש בינונית - נמוכה ונבשל במשך כרבע שעה.

נוסיף פטרוזיליה ואת הקציצות ונבשל יחדיו כ20 דקות.

נבשל ספגטי לפי הוראות היצרן, נעביר לצלחת הגשה ובמרכז הספגטי נניח את רוטב המיטבולס שלנו.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00