תבשיל פרחי כרובית וגזר פיקנטי
על ידי המתכונים של לאה אלגזר מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
למנה ראשונה או לארוחת ערב בריאה - מתכון לפרחי כרובית וגזר ברוטב עגבניות ותבלינים. מנה חמה, טעימה ומאוד קלה להכנה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 3-4 סועדים
מצרכים למתכון
לכרובית
כרובית שלמה
קערת מים
מלח
שמן
לתבשיל
3 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות
1/4 פלפל אדום חריף פרוס
1 גזר פרוס
1 רסק עגבניות קטן
כוס מים רותחים
מלח ופלפל שחור
מעט אבקת מרק עוף פרווה
חופן כוסברה קצוצה
הוראות הכנה
את הכרובית נפרק לפרחים ונשרה בקערה מים עם מלח כ-10 דקות.
נייבש את פרחי הכרובית עם מגבות נייר ונטגן בשמן עד להזהבה.
בסיר רחב ושטוח נטגן בשמן זית שום ופלפל חריף כדקה.
בקערה קטנה נערבב רסק עגבניות עם מים רותחים ותבלינים.
נסדר את פרחי הכרובית ופרוסות הגזר בסיר ועליהם נשפוך את רוטב העגבניות.
נביא לרתיחה, ננמיך להבה ונבשל כ-15 דקות, עד לריכוך הגזרים.
1 דירוגים וחוות דעת
אורלי
עדיתי ויצא מושלם…השאלה אם אוכלים את זה קר או חם ?