שווארמה פרגיות וירקות צלויים (חריף)

על ידי ליאת קאדר  ,

ארוחת הצהריים המושלמת לאוהבי השוואמה - מתכון לשווארמה פרגיות ביתית עם מגוון ירקות צלויים ופלפל חריף. שווארמה טעימה שמכינים בקלות על מחבת פסים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 30 דקות

    50 דקות

    1 שעה 20 דקות

  • 4-6 סועדים

מצרכים למתכון

לשווארמה

1 ק"ג פרגיות

1/4 כוס שמן

מלח ופלפל

1/4 כפית בהראט

כפית כורכום

2 כפות תבלין לשווארמה

לירקות צלויים

2 בצלים

10 עגבנות שרי

1/2 סלסילת פטריות טריות

שן שום כתושה

1/2 פלפל ירוק חריף

הוראות הכנה

תחילה נחתוך את הפרגיות לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה.

נחתוך את הבצל לרצועות, נפרוס את הפטריות והפלפל החריף, נניח הכל בקערה גדולה יחד עם עגבניות השרי ולה נוסיף שום כתוש, מלח ופלפל.

לקרעת הפרגיות נוסיף 1/4 כוס שמן, מלח ופלפל, בהראט, כורכום ותבלין שווארמה.

נחמם מחבת פסים ונעביר את הפרגיות למחבת החמה, נצלה היטב עד שהפרגיות מוכנות.

נעביר את הפרגיות לצלחת נפרדת, נשאיר את השמן במחבת ונכניס למחבת את תערובת הירקות שלנו.

נצלה את הירקות עד לריכוך, לא יותר מידי.

נערבב את השווארמה והירקות בצלחת הגשה גדולה ונגיש חם.

ניתן לוותר על הפלפל החריף.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00