
פילה לברק עסיסי עם ירקות בתנור (פיקנטי)
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) דגים, מתכונים ללא גלוטן, עיקריות
המנה המושלמת למי שאוהב דגים עסיסיים ופיקנטיים. מנה קלה להכנה, צבעונית וחגיגית שכיף להגיש בארוחת השבת. ניתן לבחור בדג לברק או מושט. טריק קטן להכנת דגים אקסטרה עסיסיים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 5 דגים
הוראות הכנה
בתחתית תבנית מרובעת ומעט עמוקה נמלא מים.
מעל המים נניח נייר אפייה ובו נפזר את הפלפלים, פרוסות הגזר והשום הפרוס.
מעל לירקות נסדר את נתחי הלברק שלנו.
בקערה קטנה נערבב שמן ותבלינים היטב ונשפוך על הדגים בצורה אחידה, כך שהשמן יכסה את כל הדגים.
מעל לשכבת הדגים נפזר את פרוסות תפוחי האדמה, העגבניות והלימון.
נסגור את קצוות נייר האפייה פנימה ונאפה את הדגים בתנור חם על 18 מעלות במשך חצי שעה.
נוציא מהתנור, נפתח את נייר האפייה, ניתן לאדים לצאת ונגיש חם.
ניתן להחליף את הפלפל החריף בגמבה במידה ולא רוצים דגים חריפים.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












4 דירוגים וחוות דעת
רמי
מעולה.
למי שלא אוהב חריף,
אין חובה להוסיף פלפל ו/או פפריקה חריפים
אורלי
יצא טעים מאוד התאהבתי במתכון!
כשסוגרים את קצוות נייר האפייה נשאר חור במרכז.
ו
נשמע מעולה.. איך סוגרים את הנייר אפייה? זה צריך להיות סגור לחלוטין?