FoodisGood

הצטרפו לקהילה שלנו (+450K חברים) ברשתות החברתיות!


מאפינס תרד וגבינות בקלות

על ידי טלי אלעזר  , ,

מתכון קל, מהיר וטעים למאפינס תרד וגבינות שמכינים בקערה אחת וישר לתנור. מתאים גם למולטיקייק ומשמש כארוחת ערב בריאה וטעימה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 10 דקות

    25 דקות

    35 דקות

  • 12 מאפינס / 20 מיני

מצרכים למתכון

1 חבילת תרד טרי

2 ביצים

1 בצל

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1 גביע גבינה לבנה 9% (אפשר גם פחות)

150 גרם גבינה בולגרית (ניתן להשתמש בגבינה רזה)

1.5 כוסות קמח תופח

הוראות הכנה

את התרד נשטוף היטב ונקצוץ דק (כולל הגבעולים).

נקצוץ גם את הבצל ונוסיף לקערת התרד.

נוסיף לקערת את שאר מצרכי המאפינס ונערבב היטב לעיסה אחידה.

נשמן תבניות מאפינס וניצוק לתוכן את הבלילה, כ-3/4 גובה השקע.

נאפה את המאפינס בתנור חם על 180 מעלות 25-30 דקות.

לאפיית מיני מאפינס במולטיקייק נשמן את תבנית המאפינס בספריי שמן ונאפה כשהמכשיר חם כ-7 דקות.

6 דירוגים וחוות דעת

אפרת

יש תחליף של גבינת עיזים שיכול להחליף את הגביע גבינה לבנה? למשל גבינת שמנת עיזים

יעל

שלום

אפשר להשתמש בתרד קפוא ואם כן כיצד?

תודה

רועי

לא היו לי מנג'טים, עשיתי בתבנית אינגליש קייק עם נייר אפיה. יצא מצויין 🙂

רבקה

יצא מעולה

היי חוה,
יש להשתמש בתרד טרי להכנת המאפינס.

חוה

האם צריך לבשל את התרד? או לשים טרי כמו שהוא

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.