
מאפה שמרים במילוי תרד וגבינות מפנק
על ידי Marcia Abramovich לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים
יום האישה הבינלאומי הוא זמן מעולה להתפנק עם מאפה שמרים רך ואוורירי במילוי תרד וגבינות. מעולה לארוחת ערב.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
30 דקות
35 דקות
1 שעה 5 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
בקערת המיקסר נלוש קמח עם סוכר, שמן, ביצה וחלב. נלוש כ-7 דקות ונוסיף מלח.
נלוש את כל מצרכי הבצק עוד 3 דקות נוספות, עד לקבלת בצק חלק. נכסה ונניח לתפיחה של שעה - שעה וחצי.
את התרד נפשיר ונקצוץ דק, את הגבינות נגרר לקערה גדולה ונערבב את כל מצרכי המילוי היטב.
נפתח את הבצק ונרדד למלבן גדול, ניתן לחלק ל 2-3 חלקים כדי שיהיה יותר נוח.
לאחר רידוד הבצק למלבן, נמרח לרוחבו ממלית התרד והגבינות ונגלגל ממש כמו רולדה, נגלגל את החלק הרחב ולא הצר.
נחתוך את הרולדה לשבלולים ונסדר בתבנית 26 / 2 תבניות אינגליש קייק, נכסה ונניח לתפיחה של 40 דקות.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות, או עד שהמאפה מוכן וזהוב.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!