מאפה שמרים במילוי תרד וגבינות מפנק

על ידי Marcia Abramovich  ,

יום האישה הבינלאומי הוא זמן מעולה להתפנק עם מאפה שמרים רך ואוורירי במילוי תרד וגבינות. מעולה לארוחת ערב.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 30 דקות

    35 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

לבצק

1/2 קילו קמח שמרים

1/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 כוס חלב פושר

כפי מלח

למלית

1/2 חבילת תרד קפוא

200 גרם גבינת פטה / בולגרית

200 גרם גבינה צהובה

1 חלמון ביצה

למריחה

ביצה טרופה

מלח גס

הוראות הכנה

בקערת המיקסר נלוש קמח עם סוכר, שמן, ביצה וחלב. נלוש כ-7 דקות ונוסיף מלח.

נלוש את כל מצרכי הבצק עוד 3 דקות נוספות, עד לקבלת בצק חלק. נכסה ונניח לתפיחה של שעה - שעה וחצי.

את התרד נפשיר ונקצוץ דק, את הגבינות נגרר לקערה גדולה ונערבב את כל מצרכי המילוי היטב.

נפתח את הבצק ונרדד למלבן גדול, ניתן לחלק ל 2-3 חלקים כדי שיהיה יותר נוח.

לאחר רידוד הבצק למלבן, נמרח לרוחבו ממלית התרד והגבינות ונגלגל ממש כמו רולדה, נגלגל את החלק הרחב ולא הצר.

נחתוך את הרולדה לשבלולים ונסדר בתבנית 26 / 2 תבניות אינגליש קייק, נכסה ונניח לתפיחה של 40 דקות.

נמרח ביצה טרופה ונפזר מלח גס.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות, או עד שהמאפה מוכן וזהוב.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00