חזה עוף מוקפץ עם רצועות כרוב ברוטב סויה

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  , , ,

מנה נהדרת ובריאה לארוחת צהריים: רצועות חזה עוף מוקפצות עם כרוב ובצל ברוטב סויה עדין. קל להכין וכיף לאכול לצד אורז, פירה ועוד..

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

500 גר' חזה עוף

1 בצל

1/2 כרוב לבן

5 כפות שמן

2 כפות מים

תבלינים

כפית מלח

1/2 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1/2 כפית פלפל שחור

כף רוטב סויה

הוראות הכנה

את חזה העוף ננקה היטב ונחתוך לרצועות דקות.

את הכרוב והבצל נחתוך גם כן לרצועות דקות ונשטוף.

במחבת ווק או במחבת גדולה נקפיץ יחדיו בכ-5 כפות שמן את רצועות חזה העוף יחד עם רצועות הכרוב והבצל עד שחזה העוף משנה צבעו ללבן.

נוסיף למחבת סויה ותבלינים ונקפיץ היטב לערבוב כל מרכיבי המנה.

נוסיף למחבת מים, ננמיך ללהבה נמוכה ונמשיך בהקפצה או ערבוב עד שחזה העוף צרוב היטב והנוזלים מצטמצמים, כ- 7 דקות הקפצה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00