
חזה עוף מוקפץ עם ירקות ברוטב חמוץ מתוק
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה עיקריות
מנה מעולה וטעימה לארוחת צהריים מזינה, לארוחת ערב טעימה, לאירוח חברים או לכל מטרה אחרת. מתכון מעולה לחזה עוף וירקות מוקפצים בווק ברוטב חמוץ מתוק.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
30 דקות
45 דקות
1 שעה 15 דקות
- 4 מנות
הוראות הכנה
מתחילים עם השריית חזה העוף: בקערה טורפים ביצה עם 2 כפות קורנפלור, יין לבן וסויה. מכניסים לקערה את נתחוני העוף, מערבבים ומשרים ללילה שלם או לכמה שעות.
ממשיכים עם חיתוך הירקות לרצועות וערבוב של כל מצרכי הרוטב חמוץ מתוק בקערה נפרדת.
להקפצה: מסננים את העוף מהמרינדה, שמים 6 כפות קורנפלור בשקית קוקי ומנערים את השקית עד לציפוי רצועות העוף.
מחממים ווק עם שמן קנולה, מקפיצים את רצועות העוף עד שהן מוכנות ומוציאים לכלי נפרד.
מקפיצים את הירקות עד שהם כמעט רכים, מוסיפים את העוף לווק, מנמיכים להבה ומוסיפים את הרוטב.
ממשיכים להקפיץ את חזה העוף והירקות עד שכל הירקות רכים והרוטב מסמיך.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!