חזה עוף מוקפץ עם ירקות ברוטב חמוץ מתוק

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  

מנה מעולה וטעימה לארוחת צהריים מזינה, לארוחת ערב טעימה, לאירוח חברים או לכל מטרה אחרת. מתכון מעולה לחזה עוף וירקות מוקפצים בווק ברוטב חמוץ מתוק.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 30 דקות

    45 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 4 מנות

מצרכים למתכון

לירקות מוקפצים:

5 שיני שום (פלחים)

אצבע של ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

3 גזרים

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

חבילת בצל ירוק חתוך לאלכסון

לחזה עוף מוקפץ:

1 ק"ג נתחוני עוף

2 חלבון ביצה

2 כפות קורנפלור

2 כפות יין לבן

2 כפות סויה

6 כפות קורנפלור (לציפוי ולא למרינדה)

לרוטב חמוץ מתוק:

חצי כוס יין לבן

6 כפות סויה

8 כפות רוטב חמוץ מתוק של חברת healty boy

כלים מיוחדים

ווק להקפצה

שקית קוקי

הוראות הכנה

מתחילים עם השריית חזה העוף: בקערה טורפים ביצה עם 2 כפות קורנפלור, יין לבן וסויה. מכניסים לקערה את נתחוני העוף, מערבבים ומשרים ללילה שלם או לכמה שעות.

ממשיכים עם חיתוך הירקות לרצועות וערבוב של כל מצרכי הרוטב חמוץ מתוק בקערה נפרדת.

להקפצה: מסננים את העוף מהמרינדה, שמים 6 כפות קורנפלור בשקית קוקי ומנערים את השקית עד לציפוי רצועות העוף.

מחממים ווק עם שמן קנולה, מקפיצים את רצועות העוף עד שהן מוכנות ומוציאים לכלי נפרד.

מקפיצים את הירקות עד שהם כמעט רכים, מוסיפים את העוף לווק, מנמיכים להבה ומוסיפים את הרוטב.

ממשיכים להקפיץ את חזה העוף והירקות עד שכל הירקות רכים והרוטב מסמיך.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00