FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת תותים בחושה עם קינמון

על ידי noacakes  

מושלמת לאירוח ומאוד קלה להכנה - מתכון מעולה לעוגת תותים בחושה עם קינמון. סוף עונת התותים הוא הזמן המושלם להכין עוגת תותים בחושה עם מעט קינמון ותותים רכים רכים. השילוב של קינמון ותותים אולי נשמע לכם מעט מוזר אבל כשתטעמו תבינו כמה שזה טעים. אז המכורה לתותים מ "העוגות של נעה" מצרפת לכם את המתכון המשגע הזה! תהנו ♥

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

  • תבנית בקוטר 26- או תבנית קוגלוף

מצרכים למתכון

5 ביצים

1/2 1 כוסות סוכר

קורט קינמון

1 מיכל שמנת מתוקה

350 גרם קמח תופח

10 תותים גדולים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות .

מקציפים את החלמונים יחד עם 3/4 כוס סוכר במיקסר עם וו בלון עד לקבלת קצף תפוח וצהבהב.

מוסיפים לקערת המיקסר שמנת מתוקה וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם כמו של קצפת - רך אבל יציב.

מעבירים את התערובת לקערה גדולה.

בקערת מיקסר (אחרי ניקיון) מקציפים את החלבונים עם וו בהלון.

מוסיפים את שארית הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב וחזק, אך לא יותר מידי.

את החלבונים מקפלים בעדינות לתוך תערובת החלמונים והשמנת,

מוסיפים את הקמח והקינמון, וממשיכים בתנועות קיפול עדינות.

מוסיפים את התותים החתוכים, מערבבים ויוצקים לתבנית משומנת היטב.

אופים את עוגת התותים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא נקי.

לפני הוצאתה מהתבנית יש לצנן את העוגה היטב.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן