
תותית • עוגת תותים בקצפת
על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי עוגות
עוגת תותית היא העוגה המושלמת לניצול מקסימלי של עונת התותים. היא יפה ומקורית והטעם? נסו ותיווכחו.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
30 דקות
25 דקות
55 דקות
- תבנית 26
הוראות הכנה
הכנת הטורט
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים סוכר וביצים כדקה.
מוסיפים שמן, חלב וסוכר וניל ומקציפים עוד כמה שניות.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים מעט רק עד שהקמח נעלם.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור חם על 170 מעלות 20-30 דקות, בודקים עם קיסם לאחר 20 דקות.
מצננים והופכים את התבנית על צלחת הגשה.
הרכבת העוגה
מכינים סירופ: מערבבים היטב מים רותחים וסוכר וכאשר העוגה הצטננה שופכים עליה.
מורחים ריבה: נותנים לסירופ להיספג ומורחים על העוגה ריבת תות.
מקציפים: את כל מצרכי הקצפת מקציפים יחדיו עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים על העוגה ומשאירים קצוות נקיים.
מסיימים: מערבבים היטב תותים וסוכר ומסדרים על גבי העוגה.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
ליאת אסור
08/02/2018
שמתי מיכל וחצי שמנת מתוקה ועוגת התותים יצאה ממש ממש טעים!
אורטל
24/06/2016
כמה שמנת מתוקה (לא ברור מהמתכון), תודה ☺

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!