
סלט גזר מבושל בתיבול חריף / מתוק
על ידי פשוט טעים (סדנאות בישול) מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, סלטים וירקות
בזמן שסלט הגזר הסטנדרטי הוא סלט מעולה בפני עצמו, סלט הגזר הבא מציע שילוב טעמים חריפים ומתוקים שהופכים את הסלט למעניין ושונה במקצת. סלט גזר מבושל עם תיבול חריף מתוק וטעים במיוחד.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- סלט בינוני
מצרכים למתכון
5 גזרים גדולים
מים רותחים
כף מלח
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל ירוק חריף פרוס
2 כפות מיץ לימון סחוט
צרור עלי כוסברה
לתיבול
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
2 כפות פפריקה אדומה
1 כף כורכום
1 כף סוכר
3 כפות שמן זית
הוראות הכנה
את הגזרים נקלוף ונחתוך לאורך לרבעים, כל רבע נחתוך לכ-3 חתיכות, ניתן גם לפרוס את הגזרים לעיגולים.
נרתיח סיר עם מים ומלח ונבשל את הגזרים במים רותחים כ-20 דקות, עד לריכוך.
נעביר את הגזרים למסננת ונסנן מנוזלים.
בקערה קטנה נערבב את כל מצרכי התיבול ונשפוך על הגזר בעודו חם.
נוסיף גם שום, פלפל חריף, מיץ לימון וכוסברה קצוצה ונערבב היטב.
נעביר את הסלט למקרר לכשעתיים.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
זיזל חדד
במקום פלפל חריף ופלפל שחור אפדר להוסיף אריסה חריפה וכמון זה משדרג ומקפיץ את הטעם