לביבות גבינה, תפוחי עץ וחמוציות אפויות

על ידי סבטה בילו  

לביבות מתוקות, בריאות וממכרות שימלאו את הבית בריח מדהים. מומלץ מאוד לארוחת בוקר מפנקת במיוחד! לביבות אפויות עשירות עם גבינת טוב טעם, תפוחי עץ וחמוציות.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • כ-12 לביבות

מצרכים למתכון

חופן צימוקים בהירים

3 ביצים

1 כף ברנדי

5 כפות סוכר

2 חבילות (250 ג') גבינת טוב טעם

5 כפות קמח תופח

תפוח עץ מקולף חתוך לקוביות קטנות

קורט קינמון (לא חובה)

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את כל חומרי הלביבות, מלבד החמוציות ותפוחי העץ, לעיסה סמיכה.

נוסיף את החמוציות ותפוחי העץ ונאחד בתנועות קיפול, לא יותר מידי.

נשמן תבניות מאפינס שקעים וניצוק לכל שקע מעיסת הלביבות.

נאפה את הלביבות בתנור חם 180 מעלות במשך רבע שעה.

נוציא, נצנן ונחלץ מהתבנית. נפדר באבקת סוכר ונתענג על כל ביס.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00