
לביבות גבינה, תפוחי עץ וחמוציות אפויות
על ידי סבטה בילו מתכונים קלים
לביבות מתוקות, בריאות וממכרות שימלאו את הבית בריח מדהים. מומלץ מאוד לארוחת בוקר מפנקת במיוחד! לביבות אפויות עשירות עם גבינת טוב טעם, תפוחי עץ וחמוציות.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- כ-12 לביבות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב את כל חומרי הלביבות, מלבד החמוציות ותפוחי העץ, לעיסה סמיכה.
נוסיף את החמוציות ותפוחי העץ ונאחד בתנועות קיפול, לא יותר מידי.
נשמן תבניות מאפינס שקעים וניצוק לכל שקע מעיסת הלביבות.
נאפה את הלביבות בתנור חם 180 מעלות במשך רבע שעה.
נוציא, נצנן ונחלץ מהתבנית. נפדר באבקת סוכר ונתענג על כל ביס.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











