
כדורי בטטה וגבינה אפויים / מטוגנים
על ידי Sagit Malki מתכונים קלים
נשנוש מדליק לילדים ולכל המשפחה - מתכון לכדורי בטטה שניתנים לטיגון או לאפייה. קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
30 דקות
20 דקות
50 דקות
הוראות הכנה
את פירה הבטטות נניח לצינון כרבע שעה.
נעביר את פירה הבטטות לקערה גדולה ונערבב עם שאר מצרכי הכדורים מלבד הגבינה המלוחה. במידה ותערובת הבטטה יוצאת רכה מידי ואינה ניתנת לעיצוב ניתן להוסיף עוד פירורי לחם.
נעצב מהתערובת כדורים קטנים, כל כדור נמעך מעט בעזרת הידיים לעיגול, נמלא בקוביית גבינה מלוחה ונסגור חזרה, ממש כמו קובה. נגלגל בפירורי לחם לציפוי.
לאפייה - נסדר את כדורי הבטטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, נרסס בספריי שמן לציפוי טוב מכל הצדדים ונאפה על 180 מעלות עד להזהבה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!