מתכון לרביולי בטטה ביתי

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  

מתכון מוצלח לרביולי ביתי במילוי בטטה. רביולי בטטה קל להכנה שניתן לשילוב עם כל רוטב אהוב - אלפרדו, עגבניות וכד'..

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 35 דקות

    10 דקות

    45 דקות

  • מנה אחת

מצרכים למתכון

לבצק הרביולי

100 גרם קמח

1 ביצה

קורט מלח

למילוי בטטה

1 בטטה קלופה

1 בצל

פלפל שחור ומלח

הוראות הכנה

הכנת הבצק

בקערת מיקסר לשים יחדיו את הקמח הביצה והמלח.

מרדדים את בצק הרביולי על משטח מקומח קלות למלבן ארוך ודק.

קורצים מן הבצק עיגולים בעזרת קורצן עוגיות.

הכנת המלית

את הבטטה מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך.

בינתיים פורסים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בשמן עד שהבצל הופך שקוף.

כשהבטטה רכה מספיק מועכים אותה לפירה ומערבבים עם בצל מטוגן, מלח ופלפל שחור.

הכנת הרביולי

ממלאים חצי מכמות עיגולי הבצק בככפית ממלית הבטטה.

סוגרים עם עיגולי הבצק הריקים ומהדקים היטב בקצוות בעזרת מזלג.

מבשלים את הרביולי במים רותחים עד שהם צפים.

מוציאים בעדינות לצלחת ומשלבים עם רוטב אהוב (אלפרדו / עגבניות / שמן זית וכד'..)

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00