
מתכון לרביולי בטטה ביתי
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון פסטה ונודלס
מתכון מוצלח לרביולי ביתי במילוי בטטה. רביולי בטטה קל להכנה שניתן לשילוב עם כל רוטב אהוב - אלפרדו, עגבניות וכד'..
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
35 דקות
10 דקות
45 דקות
- מנה אחת
מצרכים למתכון
לבצק הרביולי
100 גרם קמח
1 ביצה
קורט מלח
למילוי בטטה
1 בטטה קלופה
1 בצל
פלפל שחור ומלח
הוראות הכנה
הכנת הבצק
בקערת מיקסר לשים יחדיו את הקמח הביצה והמלח.
מרדדים את בצק הרביולי על משטח מקומח קלות למלבן ארוך ודק.
קורצים מן הבצק עיגולים בעזרת קורצן עוגיות.
הכנת המלית
את הבטטה מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך.
בינתיים פורסים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בשמן עד שהבצל הופך שקוף.
כשהבטטה רכה מספיק מועכים אותה לפירה ומערבבים עם בצל מטוגן, מלח ופלפל שחור.
הכנת הרביולי
ממלאים חצי מכמות עיגולי הבצק בככפית ממלית הבטטה.
סוגרים עם עיגולי הבצק הריקים ומהדקים היטב בקצוות בעזרת מזלג.
מבשלים את הרביולי במים רותחים עד שהם צפים.
מוציאים בעדינות לצלחת ומשלבים עם רוטב אהוב (אלפרדו / עגבניות / שמן זית וכד'..)

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!