
מתכון לרביולי בטטה ביתי
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון פסטה ונודלס
מתכון מוצלח לרביולי ביתי במילוי בטטה. רביולי בטטה קל להכנה שניתן לשילוב עם כל רוטב אהוב - אלפרדו, עגבניות וכד'..
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
35 דקות
10 דקות
45 דקות
- מנה אחת
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
הכנת הבצק
בקערת מיקסר לשים יחדיו את הקמח הביצה והמלח.
מרדדים את בצק הרביולי על משטח מקומח קלות למלבן ארוך ודק.
קורצים מן הבצק עיגולים בעזרת קורצן עוגיות.
הכנת המלית
את הבטטה מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך.
בינתיים פורסים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים בשמן עד שהבצל הופך שקוף.
כשהבטטה רכה מספיק מועכים אותה לפירה ומערבבים עם בצל מטוגן, מלח ופלפל שחור.
הכנת הרביולי
ממלאים חצי מכמות עיגולי הבצק בככפית ממלית הבטטה.
סוגרים עם עיגולי הבצק הריקים ומהדקים היטב בקצוות בעזרת מזלג.
מבשלים את הרביולי במים רותחים עד שהם צפים.
מוציאים בעדינות לצלחת ומשלבים עם רוטב אהוב (אלפרדו / עגבניות / שמן זית וכד'..)
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











