FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פסטה עם בטטה ופטריות ברוטב עגבניות

על ידי רותי אזולאי מהמטבח באהבה  , , ,

המתכון של רותי אזולאי למנה פשוטה, צמחונית ומאוד קלה להכנה לארוחת צהריים או ערב מלאה בצבעים וטעמים. פסטה ברוטב של עגבניות עם קוביות בטטה, פטריות ובצל.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

חבילת פסטה מוכנה

3 כפות שמן

בצל גדול - רצועות

בטטה קלופה וחתוכה לקוביות

1 שימורי קוביות עגבניות עם הנוזלים

1 שימורי פטריות פרוסות ללא נוזלים

תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, כורכום (לא חובה)

כף רסק עגבניות (לא חובה)

הוראות הכנה

בסיר בינוני נטגן רצועות בצל בשמן כדקה.

נוסיף לסיר את קוביות הבטטה (קוביות קטנות) ונטגן יחדיו עד שהבצל הופך שקוף.

נתבל בתבלינים אהובים, נוסיף את הפטריות ונקפיץ להזהבת הפטריות.

נוסיף לסיר שימורי קוביות עגבניות עם הנוזלים, נבחוש היטב ונבשל עד להסמכת הרוטב.

נסדר ערימת פסטה בצלחת ומעליה נשפוך את הרוטב.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן