FoodisGood

עוגת בראוניז טבעונית, בריאה וללא גלוטן!

מתכון נהדר לעוגת בראוניז שוקולד בריאה, טבעונית ועסיסית במיוחד! המתכון טבעוני וללא גלוטן ועושה שימוש במרכיבים בריאים ומלאים בערכים תזונתיים.

זמן עבודה: 15 דקות | סה"כ: 45 דקות | תבנית: מרובעת 17X25 עמוקה.

מצרכים:

  • 1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
  • 2/3 כוס סירופ מייפל טהור
  • 1/2 כוס + 4 כפות שמן קוקוס מומס
  • 1 ורבע כוסות אבקת קקאו
  • 2 כפיות תמצית וניל טהורה
  • 4 כפות זרעי פשתן טחונים מושרים ב – 12 כפות מים, למשך 5 דקות
  • 1/2 כוס + 6 כפות קמח שיבולת שועל

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מרפדים תבנית מרובעת (17X25) בנייר אפייה משומן.
  3. בקערה מערבבים חמאת שקדים, סירופ מייפל ושמן קוקוס המומס עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מוסיפים את אבקת קקאו, וניל, זרעי פשתן (אחרי השריה) וקמח שיבולת שועל ומערבבים עד שהבצק אחיד.
  5. יוצקים את הבצק לתבנית ובעזרת מרית, משטחים אותו לשכבה אחידה.
  6. אופים 25 עד 30 דקות.
  7. בתום האפייה, מוציאים מהתנור, נותנים

עוד מתכונים בריאים וטעימים

מתכון: חזרת לפסח בקלי קלות

מדריך הכנה של סלט חזרת לפסח, מתאים להגשה לצד גפילטע פיש או על מצה. טעים וחריף. שימו לב, בהכנת החזרת עולים אדים חריפים לכן מומלץ שלא להתקרב עם הפנים.

דילוג לתוכן