מתכון נהדר לעוגת בראוניז שוקולד בריאה, טבעונית ועסיסית במיוחד! המתכון טבעוני וללא גלוטן ועושה שימוש במרכיבים בריאים ומלאים בערכים תזונתיים.
זמן עבודה: 15 דקות | סה"כ: 45 דקות | תבנית: מרובעת 17X25 עמוקה.
מצרכים:
- 1/2 כוס חמאת שקדים טבעית
- 2/3 כוס סירופ מייפל טהור
- 1/2 כוס + 4 כפות שמן קוקוס מומס
- 1 ורבע כוסות אבקת קקאו
- 2 כפיות תמצית וניל טהורה
- 4 כפות זרעי פשתן טחונים מושרים ב – 12 כפות מים, למשך 5 דקות
- 1/2 כוס + 6 כפות קמח שיבולת שועל
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרפדים תבנית מרובעת (17X25) בנייר אפייה משומן.
- בקערה מערבבים חמאת שקדים, סירופ מייפל ושמן קוקוס המומס עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את אבקת קקאו, וניל, זרעי פשתן (אחרי השריה) וקמח שיבולת שועל ומערבבים עד שהבצק אחיד.
- יוצקים את הבצק לתבנית ובעזרת מרית, משטחים אותו לשכבה אחידה.
- אופים 25 עד 30 דקות.
- בתום האפייה, מוציאים מהתנור, נותנים