סלט עגבניות ובצל על חציל מטוגן

על ידי Marcia Abramovich  ,

דרך נהדרת ואישיות להגשת סלט עגבניות ובצל סגול. סלט העגבניות הרגיל מונח על מצע של חציל מטוגן ובכך משתדרג למנה ראשונה אישית, מרשימה וטעימה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 9 מנות קטנות

מצרכים למתכון

1 חציל

3 עגבניות טריות קצוצות

1 בצל סגול קצוץ

צרור קטן פטרוזיליה קצוצה

3 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

את החציל נפרוס לפרורות שוות, נסדר על השיש ונמליח היטב. נשרה את פרוסות החציל במלח כשעה.

לאחר השרייה, נטגן את פרוסות החציל בשמן חצי עמוק ונוציא לנייר סופג.

בקערה נערבב עגבניות קצוצות, בצל סגול, פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימון ומלח. נטעם ונתקן תיבול לפי הטעם.

על מגש / צלחת הגשה נסדר את פרוסות החציל המטוגנות ומעל לכל פרוסה נניח ככף מסלט העגבניות והבצל.

ניתן גם לגלגל את פרוסות החציל לגליליות ממולאות בסלט.
את פרוסות החציל ניתן לצלות בתנור במקום לטגן.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00