
לחמניות ממולאות בטונה ופטריות
על ידי אילנית בניזרי לחם ומאפים, מנות ראשונות
רעיון לארוחת צהריים או ערב טעימה במיוחד שמתאימה לילדים וגם למבוגרים. הלחמניות קלות להכנה והתוצאה מעולה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- כ-15 לחמניות
הוראות הכנה
נלוש את חומרי הבצק לכדי בצק רך ונוח לעבודה, את השמן נוסיף בסוף.
נניח את הבצק מכוסה להתפחה של חצי שעה.
נלוש בשנית, נכסה ונניח לתפיחה של חצי שעה נוספת.
במחבת גדולה נטגן גמבה עם פטריות, רסק, שום ותבלינים.
נוסיף טונה מסוננת וכוסברה קצוצה, נערבב היטב ונטגן יחדיו כ-4 דקות.
נעביר את המלית למסננת ונניח לצינון מוחלט.
מן הבצק ניצור כדורים קטנים, כל כדור נפתח ונמלא בכ-2 כפות מלית.
נסגור את העיגולים היטב, נשטח מעט על תבנית מרופדת בנייר אפייה מקומח.
נכסה את הלחמניות הממולאות ונתפיח לרבע שעה.
נמרח על הלחמניות ביצה, נפזר שומשום ונכניס לאפייה של כ-20 דקות בתנור חם על 180 מעלות.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
2 דירוגים וחוות דעת

25/03/2016
היי מריה,
בהחלט ניתן להוסיף בשר בקר מטוגן, יעשיר את הטעם.

מריה גסל
24/03/2016
האם אני יכולה להסויף בקר טחון טיפה מטוגן?
