קציצות טונה וקישוא מטוגנות

על ידי כרמית מ. דהאן  

כשאין הרבה זמן וכשרוצים להכין לילדים קציצות טעימות אך פשוטות כדאי מאוד להכין את בציצות הטונה הללו. קציצות משימורי טונה וקישואים נהדרות, קלות וטעימות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

2 קופסאות שימורי טונה

2 קישואים

1 בצל גדול

כמה גבעולי בצל ירוק

מעט פטרוזיליה קצוצה

2 ביצים

5 כפות גדושות פירורי לחם

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כפית פפריקה מתוקה

הוראות הכנה

את הטונה נסמן היטב מנוזלים.

את הקישואים והבצל נגרד בפומפייה ונסנן מנוזלים.

בקערה גדולה נערבב את הירקות עם הטונה, בצל ירוק, פטרוזיליה, ביצים, פירורי לחם ותבלינים.

נערבב היטב לעיסה אחידה.

נחמם שמן חצי עמוק ונטגן את קציצות הטונה מכל צד עד להשחמה.

נוציא לנייר סופג.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

יפתח שריג

09/12/2016

כגבר שעושה פעם ראשונה בחייו קציצות – יצא מ ד ה י ם.
הבנות שלי עפו על זה ביג טיים.
תודה רבה!

דקלה יהודה

10/07/2016

שלום רב, האם אפשר לאפות במקום לטגן?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00