
משולשי בצק במילוי סלט טונה
על ידי אסנת לנקרי לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים
משולשי בצק שמרים בצורת אוזני המן ממולאים בטונה, זיתים ולימון כבוש. יש מי שיקרא למאפה הזה אוזני המן טוניסאיות. מאפים מושלמים לאירוח בפורים או לכל ארוחת בוקר או ערב אחרת.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
35 דקות
20 דקות
55 דקות
- 15-20 מאפים קטנים
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את כל מצרכי הבצק נלוש היטב עד לקבלת בצק נוח, כ-10 דקות לישה במהירות איטית.
נכסה את הבצק בניילון נצמד ונניח לתפיחה של כשעה.
נכין את המילוי ע"י ערבוב כל מצרכי המילוי לתערובת אחידה.
לאחר שהבצק תפח ניצור כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
כל כדור נשטח לפיתה קטנה ונמלא בכפית מסלט הטונה במרכז.
נאסוף את הבצק מ-3 צדדים, ממש כמו אוזני המן ונהדק היטב.
נניח אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשמור על מרווח בין כל מאפה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











