FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

משולשי בצק במילוי סלט טונה

על ידי אסנת לנקרי  ,

משולשי בצק שמרים בצורת אוזני המן ממולאים בטונה, זיתים ולימון כבוש. יש מי שיקרא למאפה הזה אוזני המן טוניסאיות. מאפים מושלמים לאירוח בפורים או לכל ארוחת בוקר או ערב אחרת.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 35 דקות

    20 דקות

    55 דקות

  • 15-20 מאפים קטנים

מצרכים למתכון

לבצק

1 ק"ג קמח

1 כף סוכר

2 כפות שמרים

1/2 כוס שמן

3 כוסות מים

כף מלח

למילוי

2 קופסאות טונה ללא השמן

2 כפות זיתים קצוצים

מעט מלח

כפית הריסה

מעט לימון כבוש

להברשה

ביצה טרופה

שומשום

הוראות הכנה

את כל מצרכי הבצק נלוש היטב עד לקבלת בצק נוח, כ-10 דקות לישה במהירות איטית.

נכסה את הבצק בניילון נצמד ונניח לתפיחה של כשעה.

נכין את המילוי ע"י ערבוב כל מצרכי המילוי לתערובת אחידה.

לאחר שהבצק תפח ניצור כדורים בגודל כדורי פינג פונג.

כל כדור נשטח לפיתה קטנה ונמלא בכפית מסלט הטונה במרכז.

נאסוף את הבצק מ-3 צדדים, ממש כמו אוזני המן ונהדק היטב.

נניח אל תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשמור על מרווח בין כל מאפה.

נבריש כל מאפה בביצה טרופה ונפזר שומשום.

נאפה בתנור חם על 200 מעלות 17-23 דקות, או עד להשחמה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן