
עוגיות בולו טונסאיות
על ידי המתכונים של אורה ארגוב עוגיות
עוגיות הלולו הטוניסאיות הן עוגיות מתוקות במיוחד המשלבות טעמים נפלאים. מתכון לעוגיות בולו טוניסאיות עם שומשום, שקדים, צימוקים, אגוזים וכל טוב.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
הוראות הכנה
בקערת המיקסר נערבב יחדיו ביצים, שמן, גרידת תפוז, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, שקדים ואגוזים.
תוך כדי ערבוב נוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בצק דביק.
נכסה את הקערה ונניח את הבצק לחצי שעה.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ניצור מהבצק עוגיות בצורה הרצויה, ניצור בכל עוגייה 2-3 חתכים אלכסוניים בעזרת סכין ונגלגל בשומשום.
נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשקיע בכל עוגייה שקד שלם.
נאפה את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות כ-10 דקות.
נוציא את העוגיות לצינון בטמפרטורת החדר ונאחסן בצנצנת אטומה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!