גלידת וניל על מקל בציפוי שוקולד חלב

על ידי המתכונים של אתי ממן  

אין דבר יותר טוב מגלידה ביום קיץ חם. מתכון קל להכנה לגלידת וניל בטעם עשיר עם ציפוי שוקולד חלב. מיני גלידות וניל מושלמות שילדים אוהבים. קל להכין וכיף לאכול.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 30 דקות

    10 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

2 גביעי שמנת מתוקה

3 חפיסות שוקולד לבן

2 חפיסות שוקולד חלב

להכין מראש

כוסות אספרסו חד"פ

שקית זילוף

הוראות הכנה

מרתיחים 1 שמנת מתוקה.

בקערה נפרדת שוברים את השוקולד הלבן לקוביות.

שופכים את השמנת הרותחת לקערת קוביות השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.

מכניסים את הקערה למקרר למשך שעה.

מקציפים 1 שמנת מתוקה ומקפלים לתוך תערובת השוקולד שיצאה מהמקרר.

ממלאים כוסות אספרסו חד פעמיים כ-2/3 גובה הכוס, ממקמים במרכז הגלידה מקל ומקפיאים למשך הלילה.

כאשר הגלידות מוכנות, גוזרים את הכוסות ומחלצים את הגלידות.

מכינים ציפוי ע"י המסת שוקולד חלב במיקרוגל.

מעבירים את השוקולד המומס לשקית זילוף בלי צנתר ומקשקשים על הארטיקים ושוב למקפיא.

באהבה, אתי ממן..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00