
גלידת וניל על מקל בציפוי שוקולד חלב
על ידי המתכונים של אתי ממן קינוחים
אין דבר יותר טוב מגלידה ביום קיץ חם. מתכון קל להכנה לגלידת וניל בטעם עשיר עם ציפוי שוקולד חלב. מיני גלידות וניל מושלמות שילדים אוהבים. קל להכין וכיף לאכול.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
30 דקות
10 דקות
40 דקות
הוראות הכנה
בקערה נפרדת שוברים את השוקולד הלבן לקוביות.
שופכים את השמנת הרותחת לקערת קוביות השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
מכניסים את הקערה למקרר למשך שעה.
מקציפים 1 שמנת מתוקה ומקפלים לתוך תערובת השוקולד שיצאה מהמקרר.
ממלאים כוסות אספרסו חד פעמיים כ-2/3 גובה הכוס, ממקמים במרכז הגלידה מקל ומקפיאים למשך הלילה.
כאשר הגלידות מוכנות, גוזרים את הכוסות ומחלצים את הגלידות.
מכינים ציפוי ע"י המסת שוקולד חלב במיקרוגל.
מעבירים את השוקולד המומס לשקית זילוף בלי צנתר ומקשקשים על הארטיקים ושוב למקפיא.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!