FoodisGood

חיפוש

לחם בירה וזיתים טבעוני

על ידי מיכל מבשלת טבעוני  , , , ,

הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 10 דקות

    40 דקות

    50 דקות

  • כיכר לחם

מצרכים למתכון

400 גרם קמח לבן

100 גרם קמח מלא

1 שקית אבקת אפייה

1 כף שטוחה מלח

1/2 ליטר בירה לבנה

חופן זיתים קצוצים

חופן עגבניות מיובשות קצוצות (לא חובה אבל מוסיף)

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.

נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.

נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.

נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.

נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן