
לחם בירה וזיתים טבעוני
על ידי מיכל מבשלת טבעוני לחם ומאפים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- כיכר לחם
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.
נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.
נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.
נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.
נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!