
לחם בירה וזיתים טבעוני
על ידי מיכל מבשלת טבעוני לחם ומאפים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
הבירה משמשת כשמרים טבעיים והלחם יוצא אוורירי ומוצלח. מתכון מעולה ללחם בירה עם זיתים ועגבניות מיובשות טבעוני שכולם אוהבים.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- כיכר לחם
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב יחדיו קמחים ואבקת אפייה.
נוסיף בהדרגה מלח ובירה ונלוש היטב לבצק אחיד.
נוסיף זיתים ועגבניות מיובשות ונקפל פנימה לבצק הלחם.
נשמן ונקמח תבנית אינגליש קייק עמוקה וניצוק לתוכה את תערובת הבצק.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות טורבו למשך כחצי שעה.
נוציא את הלחם מהתנור, נהפוך את כיכר הלחם ונחזיר ל-10 דקות אפייה נוספות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











