מתכון לנשיקות מרנג טבעוניות

על ידי MisterCupcake  

מי היה מאמין שאפשר להכין עוגיות נשיקה טבעוניות? הסוד הוא במרכיב מיוחד, והטעם נשאר מדהים כמו שהיה. בתיאבון!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 15 דקות
  • 15 דקות

    2 שעות

    2 שעות 15 דקות

  • מעל 100 עוגיות בגודל בינוני

מצרכים למתכון

250 מ"ל מי חומוס (מסננים את המים מקופסת השימורים, יוצא *כמעט* 250, אבל זו בדיוק הכמות שנצטרך)

200 גרם סוכר (כוס אחת)

2 כפיות תמצית וניל (או לחילופין – כל תמצית טעם אחרת)

הוראות הכנה

נתחיל בלחמם תנור ל100 מעלות על טורבו

למיקסר עם וו הקצפה מכניסים את מי החומוס ומתחילים לערבב על מהירות גבוהה למשך מספר דקות.

כשרואים שמי החומוס מתחילים לאבד את הגוון הצהבהב ולהפוך לקציפה בהירה יותר (שזה קורה אחרי משהו כמו 3-4 דקות), מתחילים להכניס לאט לאט את כל הסוכר. לאחר מכן מוסיפים את תמצית הוניל.

ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה, בדיוק כמו במרנג רגיל.

קחו בחשבון שזמן ההקצפה ארוך מהרגיל, לי יצא 13 דקות הקצפה (שזה בערך פי שניים מהזמן הרגיל), אבל לא להבהל, אמרנו שהחלבון מתנהג קצת אחרת במקרה הזה 🙂

מזלפים על נייר אפייה עוגיות מרנג בגודל הרצוי, ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי-שעתיים (עד שהעוגיות יבשות למגע)

משאירים בתנור להתקרר. לאחר מכן מפרידים את העוגיות מנייר האפייה (הן אמורות לצאת ממש בקלות בשלב הזה) ושומרים בקופסא אטומה מחוץ למקרר, עד שבוע.

ו…זהו!

http://www.mistercupcake.net/vegan_meringue/

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

דיצה

19/06/2015

שעתיים על 100 מעלות בטורבו או כשמכניסים לתנור לשנות את המעלות/טורבו?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00