
מאפינס תרד טבעוניים ללא גלוטן
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן
מאפינס תרד עם תפוח אדמה ובצל, מושלמים לארוחת בוקר או ערב בריאה וטעימה וללא גלוטן. שילוב של מספר קמחים, תבלינים מעניינים וכל טוב.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
הוראות הכנה
תחילה נבשל את תפוח האדמה עד לריכוך ונמעך לפירה.
בשמן זית נטגן את בצל והשום, עד שהבצל הופך שקוף. נסנן מנוזלים ונעביר לקערת הפירה.
בכוס מים נמיס את מרק הירקות ונכניס גם כן לקערת הפירה.
נוסיף לקערה את שאר מצרכי המאפינס ונערבב היטב לעיסה אחידה.
נשמן תבניות מאפינס ונמלא בתערובת המאפינס עד הסוף.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











