מאפינס תרד טבעוניים ללא גלוטן

על ידי מיכל מבשלת טבעוני  ,

מאפינס תרד עם תפוח אדמה ובצל, מושלמים לארוחת בוקר או ערב בריאה וטעימה וללא גלוטן. שילוב של מספר קמחים, תבלינים מעניינים וכל טוב.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

2 כוסות עלי תרד קפואים (6 קוביות)

1 תפוח אדמה גדול

4 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

2 כפות קמח קינואה

2 כפות קמח מאש

2 כפות קמח אורז

כפית מרק ירקות טבעי

כוס מים רותחים

תבלינים: חוויאג', קארי, מלח ופלפל.

שמן לשימון התבנית

הוראות הכנה

תחילה נבשל את תפוח האדמה עד לריכוך ונמעך לפירה.

בשמן זית נטגן את בצל והשום, עד שהבצל הופך שקוף. נסנן מנוזלים ונעביר לקערת הפירה.

בכוס מים נמיס את מרק הירקות ונכניס גם כן לקערת הפירה.

נוסיף לקערה את שאר מצרכי המאפינס ונערבב היטב לעיסה אחידה.

נשמן תבניות מאפינס ונמלא בתערובת המאפינס עד הסוף.

נאפה בתנור חם על 190 מעלות טורבו במשך חצי שעה.

נצנן ונחלץ את המאפינס מהתבניות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00