
פשטידת ירקות וקוואקר בריאה
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
מתכון לפשטידת ירקות מאודים עם קוואקר, פשטידה בריאה וקלה להכנה, מושלמת לארוחת ערב לשומרים על המשקל וללא קמח.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
15 דקות
1 שעה
1 שעה 15 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
במחבת ווק נאדה את פרוסות הבצל בשמן זית עד שהופכות שקופות.
נוסיף למחבת תפוחי אדמה, כרוב וגזר ונאדה הכל יחדיו עד שהכרוב מצטמצם.
נוסיף גם קישואים ונאדה עוד מספר דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
נעביר את הירקות למסננת עדינה ונצנן לגמרי.
בקערה גדולה נערבב את הירקות המאודים עם ביצים, קוואקר ותבלינים.
נעביר לתבנית פשטידה בינונית, נכסה בנייר כסף ונאפה בתנור חם על 180 מעלות במשך חצי שעה.
נסיר את נייר הכסף ונמשיך לאפות את הפשטידה ללא כיסוי כרבע שעה, או עד להשחמה יפה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!