
מוקפץ אטריות דקות וירקות (צמחוני)
על ידי Sagit Malki מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פסטה ונודלס, תוספות
מתכון קל, צבעוני וטעים למוקפץ ירקות צמחוני לארוחת צהריים או ערב. מוקפץ עם פלפלים בצבעים, אפונה, גזרים, פטריות, קישוא ואטריות דקות ברוטב אסיאתי.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
את הפטריות נפרוס לרצועות, את הירקות (פלפלים, גזרים וקישוא) נחתוך לרצועות דקות ונבשל הכל בסיר רחב עם כ-2 כפות שמן. בישול עם מכסה כ- 2 דקות.
נוסיף לסיר תבלינים ורטבים, נערבב היטב ונצפה את הירקות ברטבים.
ננמיך ללהבה נמוכה ונמשיך לבשל עם מכסה עד שהאטריות מוכנות.
נרתיח חבילת אטריות דקות לפי ההוראות שעל האריזה, נסנן היטב מנוזלים ונעביר לסיר הירקות.
נוסיף לסיר גם אפונה ונקפיץ יחדיו מספר דקות, נערבב היטב לציפוי האטריות ברוטב גם כן.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!