מוקפץ אטריות דקות וירקות (צמחוני)

על ידי Sagit Malki  , , , , ,

מתכון קל, צבעוני וטעים למוקפץ ירקות צמחוני לארוחת צהריים או ערב. מוקפץ עם פלפלים בצבעים, אפונה, גזרים, פטריות, קישוא ואטריות דקות ברוטב אסיאתי.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

פלפל ירוק

פלפל אדום

פלפל צהוב

2 גזרים

קישוא

סלסילת פטריות טריות

1/2 כוס אפונה משימורים

חבילת אטריות דקות

לתיבול

כף שמן זית

כפית פפריקה אדומה מרוקאית

מלח, פלפל שחור גרוס

כפית רוטב טריאקי

כפית סויה

הוראות הכנה

את הפטריות נפרוס לרצועות, את הירקות (פלפלים, גזרים וקישוא) נחתוך לרצועות דקות ונבשל הכל בסיר רחב עם כ-2 כפות שמן. בישול עם מכסה כ- 2 דקות.

נוסיף לסיר תבלינים ורטבים, נערבב היטב ונצפה את הירקות ברטבים.

ננמיך ללהבה נמוכה ונמשיך לבשל עם מכסה עד שהאטריות מוכנות.

נרתיח חבילת אטריות דקות לפי ההוראות שעל האריזה, נסנן היטב מנוזלים ונעביר לסיר הירקות.

נוסיף לסיר גם אפונה ונקפיץ יחדיו מספר דקות, נערבב היטב לציפוי האטריות ברוטב גם כן.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00