
מאפי שמרים במילוי ירקות קלויים, פסטו וגבינות
על ידי מירי זורגר (שפית מקצועית) לחם ומאפים, מנות ראשונות
מתכון מיוחד, מרשים וטעים מאוד למאפה שמרים יפהיפה במילוי ירקות קלויים (אנטיפסטי) מאפה שיכול לשמש כמנה ראשונה מרשימה לחגים ולשבתות. מתאים לראש השנה שמתקרב.
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
1 שעה
25 דקות
1 שעה 25 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את הירקות שבחרנו נפרוס ונקלה בתנור עם שמן זית, מלח ופלפל עד להשחמה יפה.
נכין את הבצק ע"י לישת של מצרכי הבצק לכדי בצק רך ונעים. נכסה את הבצק ונניח להתפחה להכפלת הנפח.
נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים, כל חלק נרדד על משטח העבודה ונחתוך לריבועים.
בכל ריבוע נמרח מעט רוטב פסטו, נפזר ירקות וגבינות ונסגור את הריבועים מהצדדים פנימה.
נשמן תבנית שקעים ונניח בכל שקע מאפה אחד, נבריש בביצה ונפזר תערובת ציפוי מיוחדת (לא חובה).
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











