ספרינג רולס במילוי ירקות מוקפצים (צמחוני)

על ידי כרמית מ. דהאן  ,

מנת הספרינג רולס היא מנה צבעונית, טעימה ומושלמת לצמחוניים ולא רק. הספרינג רולס יכולים לשמש כמנה עיקרית לצהריים או כמנה ראשונה לארוחה מושקעת. דפי אורז ממולאים בירקות מוקפצים ברוטב אסייתי שיש בו מכל טוב.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 45 דקות

    45 דקות

מצרכים למתכון

חבילת דפי אורז

לרוטב

חופן אגוזי קשיו

חצי צרור כוסברה

חצי גמבה

שן שום

3 כפות סויה איכותית

2 כפות דבש

כף סוכר

3 כפות רוטב הוייסטר (נמכר בסופר)

5 טיפות שמן שומשום

כפית שטוחה שמן צ'ילי

לירקות

כרוב

גמבה

2-3 גזרים

2 בצל סגול

פטריות

נבטים

מעט ג'ינג'ר מגורד דק

הוראות הכנה

במעבד מזון מעבדים את כל מצרכי הרוטב יחדיו.

את הירקות קוצצים דק דק, בעובי גפרור.

מחממים מחבת ווק מוסיפים כף שמן למחבת לוהטת.

שמים את הבצל והג'נג'ר מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים חמש דקות.

מוסיפים את הרוטב מקפיצים דקה מורידים מהאש ומצננים.

לוקחים דף אורז כל פעם דף אחד משרים בקערה עם מים פושרים לדקה, מוציאים את הדף ומניחים על מגבת נקיה סופגים את המים.

מניחים ממלית הירקות בתחילת הדף, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים כמו שמגלגלים אגרול או סיגר.

מניחים את הספרינג רולס הממולאים על צלחת הגשה וממשיכים לשאר דפי האורז. מניחים את הרולים במרחק אחד מהשני כדי שלא ידבקו

לפני הגשה מחממים מספר שניות במיקרו

מגישים עם רוטב סויה ליד, בהצלחה...

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00