
ארטיקים על מקל בטעם אבטיח ומלון (חלבי)
על ידי המתכונים של אתי ממן
בחום הכבד הזה, הכי מתאים ארטיק קפוא! מתכון שמצריך המון סבלנות, אבל הסבלנות משתלמת - בסופו של יום תקבלו ארטיק צבעוני בטעמי אבטיח ומלון על בסיס גלידת וניל מושלמת.
- זמן עבודה: 50 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
50 דקות
50 דקות
הוראות הכנה
בסיר קטן מביאים שמנת אחת לרתיחה, שוברים לתוך הסיר את השוקולד הלבן ומערבבים בלי הפסקה עד להמסה מוחלטת.
מסירים מהגז ומעבירים למקרר למשך שעה.
לאחר שעה מקציפים שמנת מתוקה אחת, מקפלים את השמנת לתך תערובת השוקולד, מחלקים את התערובת ל-2 קערות
במעבד מזון טוחנים אבטיח, מעבירים לקערה אחת ומערבבים היטב עם תערובת הגלידה.
טוחנים מלון במעבד מזון ומערבבים עם חצי מתערובת הגלידה הנותרת.
מסדרים כוסות אספרסו חד"פ - לכל כוס שופכים שכבה ראשונה מגלידת האבטיח ומכניסים להקפאה של שעה.
מחדירים מקל ארטיק ומקפיאים שוב ל-20 דקות.
שופכים שכבת מלון ומקפיאים ללילה שלם.
גוזרים את הכוס ובעדינות מחלצים את הארטיק - עובדים בכל פעם עם 2 כוסות, גוזרים ומחזירים מיד למקפיא עד להגשה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!