FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לסלט כרוב, פלפל וירק מרענן

על ידי פשוט טעים (סדנאות בישול)  ,

בימים חמים אני מחפש מזון קליל, סלט כרוב הוא אחד האהובים עלי. מזין, טעים ואוורירי...
הפעם בורסיה הירוקה שלו, עם פלפל ירוק, כוסברה, סלרי ובצל ירוק. חגיגה לעין ולחוש הטעם.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

1 כרוב לבן בינוני

1 פלפל ירוק

2 ענפי סלרי עם העלים

צרור עלי כוסברה קצוצים

1 גבעול בצל ירוק

1 לימון סחוט למיץ

2 כפות חומץ תפוחים

שליש כוס שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

נחתוך את הכרוב לרצועות דקות, נשטוף ונעביר לקערה גדולה.

נוסיף לקערת הכרוב פלפל קצוץ דק, כוסברה, בצל ירוק וסלרי קצוצים גם הם ונערבב היטב.

בכוס נערבב מיץ לימון עם חומץ, שמן זית, מלח ופלפל.

נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעזרת הידיים ובעדינות.

נניח לטעמי הסלט להתאחד כחצי שעה במקרר (מכוסה).

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן