וופי פאי’ס שוקולד עם קרם גבינה ולוטוס

על ידי InbalSweets  ,

עוגיות הוויפי פאי'ס הן עוגיות מיוחדות, ספק עוגייות ספק עוגות. מתכון לוויפי פאי'ס שוקולד ממולאים בקרם גבינה ולוטוס מפנק. מקמו את הוויפי פאי'ס בצנצנת ויש לכם מתנה נהדרת מכל הלב.

  • זמן עבודה: 50 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 50 דקות

    10 דקות

    1 שעה

  • 18-20 יחידות

מצרכים למתכון

לעוגיות

230 גרם קמח (כוס + 3/4 כוס פחות כף)

75 גרם אבקת קקאו (1/2 כוס + כפית וחצי)

1 כפית אבקת אפייה

1/4 כפית אבקת סודה לשתיה

קורט מלח

180 מ"ל רויון / חלב (3/4 כוס)

170 גרם חמאה בטמפ' החדר

150 גרם סוכר (1/2 כוס + 4 כפות)

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

3 כפות דבש / מייפל

למילוי קרם גבינה לוטוס:

113 גרם גבינת שמנת פילדלפיה (חצי קופסא)

כף גדושה ממרח לוטוס

אבקת סוכר לקישוט

הוראות הכנה

נכין את העוגיות:

נחמם תנור ל-190 מעלות.

לקערה גדולה ננפה קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתיה.

בקערה נפרדת נערבב חלב ומייפל.

במיקסר עם וו גיטרה נקציף על מהירות בינונית-גבוהה חמאה עם סוכר למרקם אוורירי. אם החמאה קרה, נקו את דפנות הקערה.

נוסיף ביצה ותמצית וניל ונקציף עוד כדקה.

לקערת החמאה נוסיף את קערת היבשים והרטובים לסירוגין. נתחיל בהוספת חלק קטן מקערת היבשים, נמשיך לרטובים וחוזר חלילה. נערבב מעט רק עד לאיחוד.

את תערובת העוגיות נעביר לשקית זילות ללא צנטר. נרפד תנבית בנייר אפייה ונזלף את העוגיות במרחק של 3 ס"מ.

נאפה את העוגיות בין 8-11 דקות, עד שמרכן קפיצי ולא יבש. נוציא מהתנור ונניח לצינון של 10 דקות.

נרכיב את הוופי פאי'ס:

בעזרת מקצף ידני נערבב גבינת שמנת עם ממרח לוטוס עד למרקם חלק וללא גושים.

נעביר את הקרם לשקית זילוף ללא צנטר, את קצה השקית נחתוך מאוד קטן.

נזלף את הקרם על מחצית מכמות העוגיות ונסגור עם החצי השני.

נקשט באבקת סוכר ונגיש.

את העוגיות יש לשמור בצנצנת אטומה

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00