
מתכון ללחמניות יוגורט ביס
על ידי Mazal Gershon לחם ומאפים, מתכונים קלים
לחמניות ביס שמכינים ב-5 דקות, לחמניות יוגורט קטנות וטעימות המשלבות יוגורט, גבינות, רוטג' ועוד.. את הלחמניות מומלץ להכין עם הילדים וליהנות מהתוצר יחדיו.
- זמן עבודה: 5 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
5 דקות
20 דקות
25 דקות
- כ-20 לחמניות ביס
הוראות הכנה
תחילה יש לגרד את הגבינות הקשות בפומפייה על הצד הגס.
בקערה גדולה לערבב היטב את הביצה עם השמן, להוסיף את החלב, היוגורט והגבינות הקשות והרכות ולערבב היטב.
להוסיף לקערת הגבינות את המלח והקמח ואבקת האפייה ביחד ולערבב עד לקבלת בצק אחיד ודי ( לא לערבב הרבה עם הקמח).
ליצור עיגולים בגודל כדור פינג פונג, לסדר על בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעט למעוך את הלחמניות, לשמור על רווחים כי הלחמניות תופחות.
מעל לכל לחמנייה למרוח מעט ביצה ולפזר שומשום.
לאפות בחום של 190 מעלות עד להזהבה מלאה.
טעים מאוד ומומלץ. בהצלחה ממני בהמון אהבה מזל גרשון.
שיתוף >>
9 דירוגים וחוות דעת
רמון
22/05/2017
הכנתי לילדות לביה"ס – להיט!
טניה
09/07/2016
לחמניות מושלמות!!! אפילו הכנתי מהם סנדביצים קטנים עם סלומון חסה ומלפפון.
מלי
11/06/2016
היי
ניתן להמיר את היוגורט בשמנת של פעם או בגבינה לבנה רגילה או קוטג
אם כן מה הכמות בבקשה?
שלי
26/05/2016
וואו יצאו מצוין ונחטפו ע"י כל הילדים קטנים וגדולים! תודה…
*אגב לא הייתה לי גבינה בולגרית אז שמתי פרמז'ן ויצא מעולה.
נופר
30/03/2016
טעימות בטירוף! אבל לא יוצאות לי כדוריות יפות כמו בתמונה, אלא משתטחות כמו פיתה. למה??

19/09/2015
הלחמניות מתאימות גם למכשיר המולטיקייק, משך האפייה הוא עד להשחמת הלחמניות.
היי נעמי, הלחמניות נשמרות בטמפרטורת החדר בתוך שקית נייר לכ יום – יומיים, לתקופה יותר ממושכת שמרי את הלחמניות במקרר.
נעמי
18/09/2015
איפה שומרים לאחר אפייה? במקרר או ניתן בחוץ?
מתאים גם למולטיקייק?
16/09/2015
שלום רציתי לדעת אם הלחמניות מתאימות גם למכשיר המולטיקייק? ואם כן כמה זמן במכשיר? תודה
טובה
30/08/2015
קמח רגיל או תופח?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!