עוגיות זברה פריכות ב-2 צבעים

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

עוגיות החמאה הקלאסיות קיבלו שדרוג והפכו בקלות לעוגיות זברה מדליקות ב-2 צבעים שכיף להכין עם הילדים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 25-30 עוגיות

מצרכים למתכון

1/2 ק"ג קמח

1 ביצה

3/4 כוס שמן

200 ג' מרגרינה מומסת

1 כוס אבקת סוכר

1 שקית סוכר וניל

2 כפות קקאו

הוראות הכנה

בקערת המיקסר נלוש יחדיו את כל מצרכי העוגיות (מלבד אבקת הקקאו).

נלוש טוב עד לקבלת כדור בצק רך.

נחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים.

לחלק אחד נוסיף את אבקת הקקאו ונלוש עד שהבצק נצבע לגמרי.

נקרוץ עיגולים קטנים (בגודל חצי כדור פינג-פונג) מ-2 הבצקים.

נאחד כל 2 כדורים בצבעים שונים לכדור אחד ע"י גלגול.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה (נשמור על רווחים) ונאפה בתנור חם על 180 מעלות 20-30 דקות.

נצנצן בטמפרטורת החדר, נבזוק אבקת סוכר ונגיש.

העוגיות נשמרות בצנצנת אטומה עד 7 ימים.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

12/03/2016

היי מיטל,
ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה.

מיטל

05/03/2016

אפשר להשתמש בחמאה במקום במרגרינה?

Yael golo

16/12/2015

בצק קל ונוח לעבודה. הילדים נהנו

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00