FoodisGood

עוגיות זברה פריכות ב-2 צבעים

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

עוגיות החמאה הקלאסיות קיבלו שדרוג והפכו בקלות לעוגיות זברה מדליקות ב-2 צבעים שכיף להכין עם הילדים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • 25-30 עוגיות

מצרכים למתכון

1/2 ק"ג קמח

1 ביצה

3/4 כוס שמן

200 ג' מרגרינה מומסת

1 כוס אבקת סוכר

1 שקית סוכר וניל

2 כפות קקאו

הוראות הכנה

בקערת המיקסר נלוש יחדיו את כל מצרכי העוגיות (מלבד אבקת הקקאו).

נלוש טוב עד לקבלת כדור בצק רך.

נחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים.

לחלק אחד נוסיף את אבקת הקקאו ונלוש עד שהבצק נצבע לגמרי.

נקרוץ עיגולים קטנים (בגודל חצי כדור פינג-פונג) מ-2 הבצקים.

נאחד כל 2 כדורים בצבעים שונים לכדור אחד ע"י גלגול.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה (נשמור על רווחים) ונאפה בתנור חם על 180 מעלות 20-30 דקות.

נצנצן בטמפרטורת החדר, נבזוק אבקת סוכר ונגיש.

העוגיות נשמרות בצנצנת אטומה עד 7 ימים.

3 דירוגים וחוות דעת

היי מיטל,
ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה.

מיטל

אפשר להשתמש בחמאה במקום במרגרינה?

Yael golo

בצק קל ונוח לעבודה. הילדים נהנו

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן