
לביבות זוקיני וגבינת פרמז'ן
על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה מתכונים בריאים, קציצות
לביבות זוקיני עם קישואים וגבינת פרמז'ן קלות להכנה, בריאות וטעימות טעימות לארוחת ערב לילדים ולכל המשפחה. הלביבות ניתנות לטיגון במעט שמן זית או במחבת טפלון ללא שמן.
- כ- 20 לביבות
הוראות הכנה
מגרדים את הזוקיני והקישואים בפומפייה.
מעבירים למסננת יחד עם כפית מלח ומערבבים.
נותנים תערובת הזוקיני והקישואים לעמוד במסננת במשך 10 דקות.
לאחר מכן, בעדינות עם כף מועכים קלות על מנת להוציא את הנוזלים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית (או טפלון ללא שמן זית) ומשחימים את הלביבות משני הצדדים.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
רחל
24/08/2015
תודה.

24/08/2015
היי רחל,
הכוונה במתכון היא ל-2 סוגי קישואים
1. זוקיני ירוק (עם קליפה בצבע ירוק כהה)
2. קישוא מזרח תיכוני (עם קליפה בצבע ירוק בהיר)
במידה ויש לך רק סוג אחד של קישוא, תוכלי להשתמש בו במקום הסוג השני.
רחל
24/08/2015
אצלינו באנגלי-ה זוקיני זה קישוא רגיל רק באנגלית אמריקנית. פה זה נקרא courgette , כך שאינני מבינה מה זה 3 זוקיני ו-3 קישואים.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!