לביבות זוקיני וגבינת פרמז’ן

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  ,

לביבות זוקיני עם קישואים וגבינת פרמז'ן קלות להכנה, בריאות וטעימות טעימות לארוחת ערב לילדים ולכל המשפחה. הלביבות ניתנות לטיגון במעט שמן זית או במחבת טפלון ללא שמן.

  • כ- 20 לביבות

מצרכים למתכון

3 זוקיני

3 קישואים

כפית מלח

ביצה

1/4 כוס קמח

2 שיני שום כתושות

1/4 כוס פרמזן

מעט פלפל לבן

הוראות הכנה

מגרדים את הזוקיני והקישואים בפומפייה.

מעבירים למסננת יחד עם כפית מלח ומערבבים.

נותנים תערובת הזוקיני והקישואים לעמוד במסננת במשך 10 דקות.

לאחר מכן, בעדינות עם כף מועכים קלות על מנת להוציא את הנוזלים.

מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב.

מחממים מחבת עם מעט שמן זית (או טפלון ללא שמן זית) ומשחימים את הלביבות משני הצדדים.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

רחל

24/08/2015

תודה.

foodisgood

24/08/2015

היי רחל,
הכוונה במתכון היא ל-2 סוגי קישואים
1. זוקיני ירוק (עם קליפה בצבע ירוק כהה)
2. קישוא מזרח תיכוני (עם קליפה בצבע ירוק בהיר)
במידה ויש לך רק סוג אחד של קישוא, תוכלי להשתמש בו במקום הסוג השני.

רחל

24/08/2015

אצלינו באנגלי-ה זוקיני זה קישוא רגיל רק באנגלית אמריקנית. פה זה נקרא courgette , כך שאינני מבינה מה זה 3 זוקיני ו-3 קישואים.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00