
פריטטה קישואים, עגבניות שרי ובולגרית
על ידי meravyonae מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
פריטטה קלה להכנה, מושלמת לארוחת בוקר שבת. הפריטטה אפויה בתנור ומשלבת קישוא, עגבניות שרי וגבינה בולגרית - שילוב מנצח!
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 2 סועדים
הוראות הכנה
נשטוף קישוא קטן ונגרד בפומפייה על הצד הבינוני.
בקערה גדולה נקשקש את הביצים עם מלח, פלפל ופפריקה.
נוסיף לביצים את הקישוא המגורד ונערבב היטב.
נשמן תבנית לתנור וניצוק לתוכה את הביצים הטרופות והקישוא.
נפזר עגבניות שרי ופרוסות גבינה בולגרית.
נאפה את הפריטטה בתנור חם על 200 מעלות במשך 15-20 דקות, תלוי בתנור.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
עדנה
26/03/2017
אחלה פריטטה.
לא להתעצל ולקלוף את השרי.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!