פריטטה קישואים, עגבניות שרי ובולגרית

על ידי meravyonae  ,

פריטטה קלה להכנה, מושלמת לארוחת בוקר שבת. הפריטטה אפויה בתנור ומשלבת קישוא, עגבניות שרי וגבינה בולגרית - שילוב מנצח!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 2 סועדים

מצרכים למתכון

3 ביצים L

1 קישוא קטן

8-10 עגבניות שרי חצויות

מלח ופלפל לפי הטעם

רבע כפית פפריקה אדומה מתוקה

כ- 50 גרם (או יותר) גבינה בולגרית פרוסה לריבועים

הוראות הכנה

נשטוף קישוא קטן ונגרד בפומפייה על הצד הבינוני.

בקערה גדולה נקשקש את הביצים עם מלח, פלפל ופפריקה.

נוסיף לביצים את הקישוא המגורד ונערבב היטב.

נשמן תבנית לתנור וניצוק לתוכה את הביצים הטרופות והקישוא.

נפזר עגבניות שרי ופרוסות גבינה בולגרית.

נאפה את הפריטטה בתנור חם על 200 מעלות במשך 15-20 דקות, תלוי בתנור.

נוציא בזהירות ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

עדנה

26/03/2017

אחלה פריטטה.
לא להתעצל ולקלוף את השרי.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00