מאפינס קישואים וגבינות מקמח כוסמין

על ידי טלי אלעזר  , , ,

מתכון קל, טעים ובריא למאפינס קישואים מקמח כוסמין, מאפינס טעימים במיוחד לארוחת בוקר או ערב מפנקת לצד סלט ירוק.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • כ-15 מאפינס

מצרכים למתכון

2 כוסות קמח כוסמין

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

קורט פלפל שחור

1/2 קילו גבינה לבנה

150 גרם גבינה בולגרית

2 קישואים

1 בצל

חופן כוסברה

הוראות הכנה

את הבצל והקישואים נגרד בפומפייה על הצד הגס ונסחט מנוזלים.

במחבת בינונית עם שמן זית נטגן את הקישואים והבצל המגוררים עד להזהבה ונצנן היטב.

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי המאפינס, גם את הקישואים והבצל המגורר לתערובת אחידה.

נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות וניצוק לתוך כל תבנית 3/4 גובה תערובת.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות במשך 20-25 דקות.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

גלית

21/10/2016

אפשר עם קמח כוסמין מלא? ובמקום כוסברה?

שרון

02/09/2016

הכנתי והוספתי 2 ביצים. יצא מעולה אפילו הילדים אהבו

שרון

26/08/2016

בלי ביצה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00